fbpx

Ik Adem, Ik Leef!!

4 daagse lente- retraite

 

 

2 – 5 mei 2022

Ik adem, ik leef!!

4 – daagse lente retraite mei 2022

 

 

 

2 – 5 mei

i

Tijd voor jezelf,

Tijd voor vrijheid,

een heerlijke balans tussen

bewegen en bezinning,

van actief bewegen tot diepe ontspanning.

Van Dans tot Klooster

Zeg ja! tegen het leven en kom naar
We hebben een heerlijk programma en dit is wat we samen gaan doen.

🌷 Een retraite vieren waarin je beweegt, klinkt, ademt, deelt en tot rust komt
🌷 4 dagen met een groep mensen die hier ook naar verlangt
🌷 7 contactmomenten, Dans, Ceremonie, Meditatie, Ademwerk, Klank, Ontspanning
🌷 Een rustige aankomst en vertrek dag
🌷 3 warme maaltijden 3x lunch en 3x ontbijt
🌷 Dansen aan zee

.

.

 

.

.

Onze tijd samen

Dans en Klooster. Stil staan en het leven vieren. Dag en nacht. Tijdens deze dagen samen besteden we aandacht aan de tegenstellingen van het leven. We dansen met het seizoen mee.

Tijdens deze retraite ervaar je:

🌊  Vrijheid in ceremonie en dans
🌊 Doe je mee aan een cacaoceremonie die in teken van innerlijke vrijheid staat
🌊 Ontdek je dat je Leeft tijdens de ademsessie
🌊 Hoe mooi het leven is
🌊 Hoe stilstaan en beweging hand in hand gaan

 

Wat kenmerkt de retraites van Dansklooster?

De retraites worden begeleidt door Coby & Michael. We stellen ons graag persoonlijk aan je voor.

Diversiteit, creativiteit, subtiliteit, speelsheid, onderzoekend en passie zijn woorden die bij mij passen. “Ik wil graag met heel mijn Aandacht voor jou en voor de groep zijn”.

Coby

Stroming van het gevoel, het openen van de zintuigen, het toelaten van de emotie, het spelen, de flow van energie, over en weer. Dat wil ik meegeven tijdens de retraites

Michael

Wat kenmerkt de retraites van Dansklooster?

De retraites worden begeleidt door Coby & Michael. We stellen ons graag persoonlijk aan je voor.

Diversiteit, creativiteit, subtiliteit, speelsheid, onderzoekend en passie zijn woorden die bij mij passen. “Ik wil graag met heel mijn Aandacht voor jou en voor de groep zijn”.

Coby

Stroming van het gevoel, het openen van de zintuigen, het toelaten van de emotie, het spelen, de flow van energie, over en weer. Dat wil ik meegeven tijdens de retraites.

Michael

Ervaringen van…

Gonnie uit Amsterdam

Het dansweekend in Epe was heerlijk en een bijzonder cadeau van mijn kinderen en kleinkinderen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik weer kon dansen. Het was een tijd geleden dat ik gedanst had. Dansen met Dansklooster begeleid door Coby en Michael is een intense ervaring, zij hebben samen gezorgd voor een fijne sfeer en fijne muziek. Ik ben weer wakker gedanst en voel de veerkracht weer. Dansen is het mooiste om bij zelf te komen. Super bedankt allemaal.

Jose uit Haarlem

5 dagen  in de Vlierhof, 3 dagen in stilte,dit was heilzaam. Alleen er heen gegaan,prettige mensen ontmoet en goed begeleidt op alle fronten door Coby en Michael en verwent door het keukenpersoneel met het heerlijke vegetarische eten. Een goed en afwisselend programma. Fijne en goede logeerruimte op een mooi groot terrein met mooie bomen en planten en leuke kippen en een haan. Heerlijk binnen gedanst en ook veel buiten in de vrije natuur. Ik mis nu,ondanks mijn goede privéleven,na 4 dgn de rust en ruimte voor mezelf!

Greet uit Lier

De dans en natuur retraite was voor mij zo mooi, zo magisch dat ik het moeilijk vind om er woorden aan te geven. Onvergetelijk.
Coby en Michael zijn heel mooie mensen die er staan en vanuit hun zachte kracht aanvoelen en mee bewegen met de flow.

Het programma…

Aankomstdag
16.00 aankomen
18.00 soep en brood
20.30 rustig avondprogramma

De 2 volle dagen

8:00-8:45 open ontbijt
10.00 sessie
13.00 lunch & bezinningstijd
16.00 sessie
18.00 diner
20.30 rustig avondprogramma

Loslaatdag

8:00-9:00 open ontbijt
10:00 bevrijdingsdans! Vier het leven
13.00 lunch

Perfect programma

Elke dag zullen we dansen, en elke dag zullen we een rustiger onderdeel hebben. Het rustige onderdeel kan bijvoorbeeld zijn: een zachte dans, cacaoceremonie, ademsessie, klanksessie, kristallen klankschalen,Ho’ oponopono & meditatie. Tijdens deze sessies is er tijd voor bezinning, om te vieren, te lachen en stil te staan bij het leven. Om te ontdekken wat een goed leven is. De combinatie met de rustige en verdiepende sessies en de danssessies zorgen ervoor dat body en mind in beweging en balans komen. Dit zorgt voor een luchtigheid en een diepgang waar je van geniet.

 

De kracht van Dansklooster is inspringen in het moment. We hebben onze koffer vol mooie sessies en ceremonies, gaandeweg gaan we ontdekken wat we uit de koffer pakken. Een programma op maat.

Het is eigenlijk al begonnen hé!

Vanaf 17:00 mag je …. binnen lopen, rustig aankomen, je plekje vinden. We willen je vragen niet eerder te komen. Tot die tijd zijn we bezig om de locatie mooi te maken en ons voor te bereiden op jullie komst. Rond 18:00 delen we soep en brood. Laat het ons weten als het avond eten jou niet gaat lukken. . .

De retraite eindigt op 5 mei na de lunch.

 

kosten

Het volledige tarief is €557,00. We hebben een aantal earlybirdplekken €497,00. Check onze ticketshop voor de earlybird. Je deelt altijd een appartement met iemand anders. Er zijn ook een aantal duo kamers voor als je met z’n 2-en komt. Mail ons als je als je als co-creator mee wilt. Je kunt volledig meedoen aan het programma en je helpt ons mee tijdens de retraite.

De prijs inclusief

3 overnachtingen, logies, ontbijt, lunch, dinner, koffie, thee en fruit, programma  en BTW.

 

 

– Algemene voorwaarden

Heb je een vraag?

1 Step 1
Heb je een vraag?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right