fbpx

lentelach

Wat heerlijk, ik zit eindelijk in mijn tuin. 2 schuttingen verder een gezellig samen zijn van familie, een schutting de andere kant op de BBQ van de buurmannen. Aan de overkant een tuinfeest, de gezelligheid klinkt door. En door al het geluid van buiten mijn tuintje geniet ik enorm van de rust in mijn tuintje. Een hond aan mijn voeten en de kinderen een boekje lezend in het huisje.

En eigenlijk is dat het… je rust vinden in de chaos van de ander. Genieten van je eigen moment zonder de verstoring van een ander. En op de eerste lentedagen wil natuurlijk iedereen wel naar buiten!

Vandaag verwerkte ik de inschrijven voor de retraites in de zomer en wat komen ze fijn binnen. De ouder en kind week gaat heel goed, nu al een fijne groep kinderen. Dit jaar zijn al bijna alle kamers bezet. Misschien als de zon gaat schijnen komen er ook mensen die een tentje aandurven.. Zelf verblijf ik erg graag in mijn tentje. De vogels, de buitengeluiden. De kerkklokken uit de dorpjes om de Vlierhof heen. Allen hun eigen klank.

Ik luister nog een keer.. ik hoor de lach en de glimlach.. voor mij verborgen, maar ik weet dat hij er is.

Dansklooster heeft er een nieuw favoriet liedje bij… een zalig nummer..Smile… lekker kijken…