fbpx

Er even tussen uit...

Het is meivakantie, de kinderen zijn vrij en alle werkverplichtingen voor school vervallen. Deze vakantie vul ik met het vormgeven van de “levenskunstkoffer” en andere projectjes die ik wil vormgeven. Ik ben hier helemaal blij mee, want hoe fijn is het om mijn baan als HVO docent en Dansklooster te kunnen combineren. HVO docent, als je het aan de kinderen vraagt wat het is zeggen ze vaak, we krijgen les in denken. En dat klopt, ik denk en onderzoek vaak met de kinderen. Levensvragen groot en klein. Nu dus de “levenskunstkoffer” voor Dansklooster. Hierin denkvragen, knutseldingen, levenswielen en andere leuke denkbladen, kunstboeken en kalenders van beroemde schilders. Want levensvragen zijn zowel voor grote als kleine mensen interessant.

Maar vakantie dus… zoveel mensen die met ons vakantie komen vieren. Die het ook willen vieren, maar vaak ook opzoek zijn naar ruimte om te verdiepen, om tot zichzelf te komen en omringd te zijn door een fijne groep. Om te ervaren hoe het is in een groep en de ruimte nemen om alleen te zijn.

En nu is het tijd voor onze vakantie, om alles even uit te hebben en een boek open. Om uren te wandelen met mijn hond en lieve man. Om te rummicuppen met de kinderen en te chillen.. om paardenbloemen te bekijken en wolken te tellen.

Lentegroetjes