fbpx

Dansen aan zee...

De zomer lijkt al intens aanwezig te zijn. Waar de lente op zich liet wachten barst de zomer in de lente los. Dat maakt iets in mij wakker, het verlangen om inspiratie op te doen voor de zomerretraites. Ook dit jaar gaan we weer naar Centrum Heel en Al. Dit plekje ligt verscholen tussen de dennenbomen duinen. Het is even een flinke tippel naar boven, ook je auto parkeren is een dans op zich. Maar als het eenmaal achter de rug is en je voelt de rust en stilte je lichaam binnen stromen… Een weldaad..

Dit jaar zijn we van plan om bij goed weer een uitstapje naar het strand te maken. Schoorl aan Zee. Tijdens onze tijd in het Liobaklooster maakten we vaak een uitstapje naar zee, en dit verlangen heb ik nu weer. Dus gisteravond zijn we op pad gegaan. De fietsen mee en fietsen, en wat fijn! Een beetje verdwalen schijnt bij ons te horen, maar wat mogen wij in een prachtig land wonen. En wat een geluk om dit stukje zo dicht bij huis te hebben.

We hebben een stukje strand gevonden wat alleen bereikbaar is op de fiets en wat echt een bijzondere en fijne fietstocht is vanaf ons plekje. Ik denk zelfs dat het heel goed te lopen is.

Als ik met mijn gezin naar het strand gaan in Hargen of Schoorl hebben we de gewoonte om een ijsje te eten en wat boffen wij met een heerlijke ijssalon op loopafstand van onze locatie. Pinoccio, ik zal er niet om liegen… Heerlijk. Een aanrader.

We hebben nog een aantal plekjes voor beide retraites in Heel en Al.