fbpx

de dans - de flow - de foto

We zijn aan het nazomeren… de 5 zomerretraites zijn voorbij. Coby hangt in een hangmatje en zeilt over de meren. Michael is thuis en ligt op de grond naast zijn kleine dochtertje.

Wel honderd mensen hebben hun dans gedanst, hebben zich laten meevoeren door klank en stilte. Wat klinkt er na? Met je ogen dicht… waar zweven je gedachten dan naar toe, welk gevoel is daar. En wat is er hier in dit moment?

Deze maand is de nieuwe Flow-special over Mindfulness uitgekomen. Een ode aan leven rondom ons, elke dag. We voelen ons met dat gedachtengoed verbonden en geloven dat onze dans ook bijdraagt aan de positieve Flow van Mindfulness. Daarom hebben we in deze editie iets van onszelf achter gelaten. Omdat we naast het moment – ook houden van voorpret en binnenpret en danspret…. kunnen we dit niet laten: Als je ons ontdekt in deze Flow special… maak er dan een ludieke foto van en stuur die naar ons. De leukste foto wordt beloond met een heerlijke Dansklooster dansdag. Inzenden kan vanaf nu tot 8 september.

Verder geven we ter inspiratie 2 een cadeautjes door. De eerste is : een link naar een labyrint die je kan uitprinten en gebruiken als vingerlabyrint. Deze versie is uitgebreider dan de meeste versies die je tegenkomt als vingerlabyrint. Hierdoor kan je het moment van meditatie er echt laten zijn…  Dit type labyrint ligt ook in de tuin van Samaya waar we zo graag dansen en altijd de tijd nemen om het Labyrint te lopen. De tweede is : een link naar allerlei mindfulness inspiratie volgens de Flow

We wensen je een fijne nazomer en hopelijk tot dans…