fbpx

Maak kans op een vrije dans...

Laatst kreeg ik te horen dat wij met Dansklooster op zijn “Bucket list” stonden. Ik kreeg een glimlach, want de meeste Bucket List activiteiten die ik heb gehoord gaan van bungee jumpen, naar een berg beklimmen, in een vet duur restaurant eten. Maar dat wij daar tussen stonden.. Ja, dat deed wel iets met mij.. Wow.. wij staan dus op de bucket list van mensen.. De reden van nog niet geweest zijn gaat van, nog niet de juiste datum gevonden, ik vind het toch wel HEEL spannend, ik heb het mijzelf nog niet gegund of anders…

Misschien staan wij op jouw bucket list en wil je de sprong wagen en is dit misschien het setje wat je nodig hebt.. Wij hebben een Facebook actie bedacht. maar zit je niet op Facebook, maar wil je wel mee, wees creatief en bedenk waarom jij graag mee wilt en kijk of je het op een andere manier kun delen. Misschien wel via een knopje hier aan de rechterkant.. er valt genoeg te delen :)

*LET ME GO FREE*

Heb je zin om vrijheid te voelen?

Dat is wat veel deelnemers aan de Dansklooster Retraites meemaken. En jij maakt kans om FREE mee te doen aan de Lente-Retraite!

Wat moet je doen?
Like, Tag and Share.
1. Tag onder dit bericht de namen van jouw vrienden/kennissen waarvan jij denkt dat ze Dansklooster nog niet kennen, maar dat wel zouden moeten!
2. Deel de actie-afbeelding op jouw eigen tijdlijn.
3. Schrijf in de toelichting waarom je wilt winnen.

De hoofdprijs is gratis deelname!

En we geven ook nog 4 vette kortingen weg (die je kan inzetten voor jou alleen of om met z’n tweeën te komen voor de helft van de prijs).

Maak een screenshot van de post op jouw tijdlijn en mail die uiterlijk zaterdag 24 maart naar dansklooster@live.nl. Heb je alle 3 de stappen uitgevoerd?

Dan ding jij mee naar de hoofdprijs of de andere kortingen. De winnaars krijgen op zondag 25 maart persoonlijk bericht.

Je krijgt persoonlijk bericht van ons over de uitslag.
Meer weten over deze retraite? https://dansklooster.nl/lenteretraite-2018

Het  danskloosterteam.