fbpx

kunst en bijzondere ontmoetingen...

Ik hou van ontdekkingen… van plekjes die je raken. Wij komen al jaren op de Vlierhof, dit is een plek waar mensen komen en gaan, het lijkt wel een dansavond. Sommige mensen zie je elke keer, maar een groot deel van de groep is weer anders. De Vlierhof is een woongemeenschap met een groepsaccommodatie. Een prachtig gebouw waar je kunt slapen en activiteiten kunt ervaren.
En zo komt en gaat iedereen op de Vlierhof, zo geheel om haar eigen reden. Soms om op adem te komen, en soms werkt het adembenemend en is het weer tijd om te vertrekken. Sommige wonen er lang, andere maar even en sommige zijn “gewoon” gast, net zoals wij gast zijn.
Ik hou van de zomers in Duitsland op de Vlierhof, lange dagen gevuld met een afwisselend programma.
Een zwemvijvertje,boeiende mensen en zoveel meer.

Zo ook Paulo, hij heeft een poosje op de Vlierhof gewoond totdat het tijd was om te gaan. In de tijd dat hij er was verzorgde hij de sauna, en dat deed hij met gratie. Hij hoorde onze wensen aan, die soms magisch absurd waren, en deed wat hij kon om mee te gaan in onze sprookjesdroom. Over deze dromen heb ik eerder geschreven.

Wij maken regelmatig een groepsschilderij met de dansers, we schilderen dan door elkaar en over elkaar heen,het wordt een echt groepswerk. Zo hebben we op de vlierhof ook een schilderij gemaakt. Soms geven wij een schilderij cadeau aan iemand die ons raakt. En dit keer was dat Paulo, hij raakt ons in ons hart. Ontroerd naam hij het schilderij aan.

Paulo is een kunstenaar, hij maakt mooie kunstwerken en laat zich leiden door wat er leeft in de wereld. Nu maakt hij zich even zorgen om wat er allemaal leeft in de wereld. Hij hoopt dat hij met zijn kunstwerken de wereld een beetje mooier kan maken.. Zoek hem op op Facebook Paulo Nocher heet hij en bewonder zijn kunst. De opbrengst van zijn kunst gaat naar een goed doel..