fbpx

ervaringen van deelnemers

Tijdens de Retraites laten we regelmatig de Talking-Stick rondgaan. Mensen delen daarmee hun stilte of woorden met elkaar. Woorden die dan gesproken worden zijn zo hartverwarmend dat wij als team iedere keer weer voelen : Ja… dit is waarom we er zijn, waarom we Dansklooster hebben gecreëerd. Op deze pagina geven we deelnemers de ruimte om in gedachte de Talking-Stick op te pakken en een paar woorden te delen. Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

ervaringen van deelnemers

Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

Deel jouw ervaring over Dansklooster

 
 
 
 
 
 
Dankjewel dat je jouw ervaring wilt delen, dit is voor nieuwe mensen heel waardevol. Jij draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van Dansklooster.
- velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Warme groet van het Dansklooster Team.
Suzanne Verhaegen uit Brasschaat heeft geschreven op 7 augustus 2019
Moe en gelukkig na een mooi dans en zangretrait , superconcept , lieve mensen, warme bezorgdheid , hele mooie locatie met mooie energie. Het is één ding jezelf te mogen zijn, maar een ander het ook te kunnen zijn , veilig en vol vertrouwen... heerlijk opgeladen thuiskomen , een echte aanrader <3 een gelukkige deelneemster :)