fbpx

ervaringen van deelnemers

Tijdens de Retraites laten we regelmatig de Talking-Stick rondgaan. Mensen delen daarmee hun stilte of woorden met elkaar. Woorden die dan gesproken worden zijn zo hartverwarmend dat wij als team iedere keer weer voelen : Ja… dit is waarom we er zijn, waarom we Dansklooster hebben gecreëerd. Op deze pagina geven we deelnemers de ruimte om in gedachte de Talking-Stick op te pakken en een paar woorden te delen. Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

ervaringen van deelnemers

Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

Deel jouw ervaring over Dansklooster

 
 
 
 
 
 
Dankjewel dat je jouw ervaring wilt delen, dit is voor nieuwe mensen heel waardevol. Jij draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van Dansklooster.
- velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Warme groet van het Dansklooster Team.
161 berichten.
Annette uit Lelystad schreef op 22 maart 2024
Ik was op zoek om meer met dansen bezig te zijn om lekker in mn lijf te komen en om emoties te kunnen uiten door te bewegen op muziek. Eind februari naar een ecstatic dance avond geweest in alkmaar. Het was voor mij een hele stap, vanwege overtuigingen die ik in mn leven meegekregen heb(vanuit christelijk geloof) Maar hoe ik de avond ervaren heb, past het voor mij bij mn leven met God. en dat het een plek is waar ik mezelf meer leer kennen in wie ik mag zijn. Het was een hele fijne ervaring, en ik heb heel fijn (deels samen met anderen)gedanst.ik kreeg er energie van! Het was voor mij nieuw en erg fijn om verbinding met anderen(die ik niet kende) te ervaren met dezelfde vibe/flow en dan samen te kunnen dansen.ik werd er helemaal blij van❤️ Er was een positieve sfeer met respect, liefde, vrijheid, soms verbinding, blijdschap, ruimte voor verschillende emoties doordat er hele verschillende muziekstukken werden gedraaid 🎶🕺 Ook het deelmoment in de kring na de dans vond ik mooi!!🙏 Ik ga zeker nog een keer 🕺
Erika uit Tuitjenhorn schreef op 11 december 2023
Super fijn om een dansretraite te ervaren! Heerlijk gedanst. Een innerlijke dans met mezelf. Ik vond het Samaya klooster een hele fijne plek. Het was allemaal heel ontspannen en ongedwongen. Het eten was erg lekker. De fijne woonkamer met haard. En een prettige kamer om te slapen. Coby en Michael zijn goed op elkaar ingespeeld. Het verloopt heel natuurlijk en ze lijken elkaar goed aan te vullen. Ik vond het zondag super fijn om af te sluiten met Dana Devi! Het voelt heel vrij, open, ongedwongen. Alles kan er zijn. Ik vind de ceremoniële stukken ook heel mooi. Het geeft een extra stukje diepgang. De sleutels, de kaarten, het kaarsje, het delen in de kring. Je bent met een groep, maar maakt vooral je eigen innerlijke reis.
Annerieke van Wijk uit Noordwolde schreef op 6 november 2023
Een prachtige ervaring om de emoties in mijn lijf al dansen tegen te komen en een plek te geven zo zorgvuldig begeleid door Coby en Michael Een aanrader als je uit woorden wilt gaan om diepste gevoelens op te zoeken.
Liesbeth uit Zutphen schreef op 1 mei 2023
Al een tijd naar uitgekeken en gisteren was het zover! Door een “ engel” opgepikt zodat de autopech geen roet in het eten gooide. Wat een bijzondere dag was het weer( mijn 4 e keer). Zo zorgvuldig opgebouwd door Coby en in korte tijd voelt iedereen zich veilig om te delen , te dansen, voluit te genieten van zee, zon en weer herboren naar huis te gaan. Ik kijk al weer uit naar een volgende keer…
Karin uit Kessel schreef op 28 februari 2023
Zorgvuldig. Respectvol. Speels. Dankbaar. Intens verbindend. Woorden schieten tekort, een retraite weekend bij Dansklooster is een ontzettend waardevol cadeautje aan JEZELF. Ga zo door Coby&Michael.
Lieve van den Berg uit Sijbekarspel schreef op 28 februari 2023
28-2-23. Weekend met dans en zang. Dertien jaar geleden danste ik voor het eerst bij Dansklooster tijdens een zomerweek in het Lioba klooster. Ik wist totaal niet waaraan ik begon, maar het idee van een klooster sprak me aan. Even tot jezelf komen in alle rust en eenvoud, daar had ik behoefte aan. Het was alsof ik in een warm bad stapte, heerlijk. In die tijd had ik veel verdriet. Tijdens die week danste ik mijn verdriet en frustraties weg en vergat de buitenwereld. Ik voelde me veilig, verbonden, en omarmd met veel warmte. Afgelopen weekend werd er na lange tijd weer in Lioba gedanst. Het voelde voor mij als een thuiskomen in de sfeer die zo kenmerkend is voor Dansklooster. Het programma zat goed in elkaar met veel afwisseling. Er wordt niet alleen gedanst, maar ook gezongen, gemediteerd en er was een klankschalen sessie en niet te vergeten, vrije tijd. Een onderdeel vond ik doodeng. Geblinddoekt dansen. Ik weet dat ik in het donker, dus ook geblinddoekt, mijn balans kan kwijtraken. Maar Coby verzekerde mij dat het veilig was, dat ze goed zou opletten dat niemand in de problemen kwam. En als je niet verder kon, dan bleef je staan met je handen gevouwen boven je hoofd. Dan zou zij je naar een veilige plek loodsen. Ik gaf me er aan over. De muziek was bijzonder. Hij begon rustig en ik begon rustig te bewegen. Maar de muziek zweepte op door de bassen en de drums. Ik ging op de maat mee. De muziek beukte op zijn hardst tegen mijn lijf, alsof het zeggen wilde: Gooi verdriet, spanning en frustratie eruit. En dat deed ik. Met mijn vuisten beukte ik er op los alsof ik met een onzichtbare stond te boksen. Ik kreeg de ‘klappen’ van de muziek en ik gaf klappen terug in het wilde weg. Een uur lang. Toen was het voor mij genoeg. Ik voelde een aparte sensatie, een soort leegte. Weg al die zware dingen die ik steeds weer meezeulde. Door de blinddoek kon ik me concentreren op de muziek. Er gebeurden meer mooie dingen. Teveel om op te noemen. Zoiets moet je als deelnemer zelf beleven. Want iedereen ervaart het weer anders. En het maakt niet uit wie je bent of wat je doet. Of hoe je eruitziet of beweegt. Er wordt niet geoordeeld, ieder kan zichzelf zijn, bewegen zoals je wilt en dat voelt heel goed. Voor mij is het zeker niet de laatste keer. Zo’n weekend of midweek is een cadeau voor je zelf. Even weg in een heerlijke bubbel. Lieve van den Berg.
Marion uit Baarn schreef op 28 februari 2023
Zo fijn, rust in mijn hoofd, mijn eigen slaapkamer, zijn met wie ik wilde en met mezelf De MUZIEK, de DANS, de CEREMONIES, eigenlijk alles was als een warm bad Ik mocht er ZIJN zo liefdevol in alle ruimte. Heerlijk eten en zo fijn even niet hoeven zorgen. Tintelend in mijn lijf De liefste Michael en Coby die de energie bewaken en hooghouden, in alle respect voor ieders zijn en proces ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨
Hester de Vries uit Drunen schreef op 18 januari 2023
Ik heb van het weekend meegedaan aan de winterretraite in het Samayaklooster met dans, muziek, labyrint, inspirerende teksten. Ik heb genoten van de setting van veiligheid, zorgzaamheid, trage tempo, oordeelloosheid en toch aanwezigheid van Coby en Michael. Bijzonder. Het is echt een retraite waarbij je toch laagdrempelig actief wordt gehouden, je wordt stiller zonder passief te worden. Tot mezelf komen was het belangrijkste doel en dat is gelukt.
Illja uit Warmenhuizen schreef op 17 januari 2023
Afgelopen weekend ben ik in het klooster Samaya geweest. Wat een Goddelijke plek!!!! Een fijne slaapkamer, verrukkelijk eten en een hele fijne sfeer. Coby en Michael hebben hier een prachtige dansretreat vorm gegeven. Uiteraard met veel dans, aandacht en stilte..... Ik heb hier intens van genoten. Mooie mensen ontmoet en al dansend inzichten opgedaan. Een absolute aanrader voor iedereen.
Rahi René van den Assem uit Rijswijk schreef op 17 december 2022
Gisteravond danste ik op een White Night van Sarto. In een gesprek daarna, met alle verdieping en winsterse omstandigheden, moest ik weer heel erg terugdenken aan de fantastisch mooie danstraite in Kloosterburen van februari dit jaar. Nu realiseerde ik me eens te meer wat een unieke setting Coby en Michael neerzetten waarin je diep n jezelf en in verbinding kan gaan. Zeldzaam en waardevol. In dankbaarheid. Rahi
Glenn uit Nijmegen schreef op 30 oktober 2022
De retraite is mij als cadeau gegegevn voor enkele jaren vrijwilligerswerk. Vooroordelen en nieuwsgierigheid waren er. Tweeenenhalve dag is bij mij de pauzeknop ingedrukt. In die periode heb ik gemediteerd, gegeten, geslapen en gedanst met een kleine groep mensen. Een community. Maar wel een bijzondere community. Ik kan hier veel over vertellen. Alleen mooie dingen. Het is alweer een week geleden dat ik in Kloosterburen ben geweest. Maar zelfs nu voel ik nog de vibes van die geweldige ervaring. Heel veel positieve energie. Energie die je alleen ervaart als je deel uitmaakt van zo'n community. Coby & Michael merci.
Karin uit Diemen schreef op 25 oktober 2022
Ik heb meerdere keren bij dansklooster gedanst. Ik ben dol op dansen en vind de retraites heel fijn. Echt een kadootje voor mezelf en feest om te vieren.
Mo uit De Rijp schreef op 24 oktober 2022
De retraite is een cadeau aan jezelf, je krijgt de gelegenheid om even afstand te nemen van je dagelijkse sleur. En te focussen op nieuwe wegen in te slaan. Heerlijk!!!
Roselinde Sturkenboom uit Houten schreef op 19 augustus 2022
Zang en dans retraite met het Dansklooster bij Samaya in Werkhoven. Een prachtige spirituele plek waar je hartverwarmend wordt verzorgt met een eigen kamer en in de eindeloze gangen overal mooie kunst schilderijen, foto´s, vaasjes met bloemen, boeken om te lezen. De dans sessies en zingen van Mantra´s werken bevrijdend voor lichaam en geest. Coby vertelt symbolische verhalen die op je nawerken, het zijn verpakte levenslessen. Michael komt even tegenover je zitten en weet iedere deelnemer te raken met woorden wat hij op dat moment voelt of ziet bij jou. Ieder mens is in contact met zichzelf en toch voelt het gezelschap als één geheel. Het was een top ervaring en ik ga volgend jaar weer.
Liliane uit Houten schreef op 18 augustus 2022
Nog steeds aan het nagenieten van de retraite. Wat is Samaya toch een bijzondere plek, zo dicht bij huis en zo anders. Heel erg goed verzorgd en vriendelijke mensen. Altijd een beetje spannend Michael, Coby en Emily zijn in ieder geval bekend, ik geniet altijd van ze. De groep altijd wisselend, maar ook regelmatig bekende gezichten. Wat ik zo mooi vind aan deze retraites is het respect naar iedereen. Eerst even aftasten en dan gaan we gewoon beginnen. Zo groei je in die paar dagen een beetje naar elkaar toe. Wat heb ik weer intens genoooooten. Dansen is gewoon een van mijn passies. Voor mij is een retraite met zang en dans favoriet. Tot een volgende keer.
Suzanne Verhaegen uit Brasschaat Belgie schreef op 16 augustus 2022
Net terug van ( alweer) een mooie retraite met Dansklooster : Waar klinken klanken maken is 🙂 en prachtige muziek en dans een groot deel vult . Samen met een mooie groep , bijzondere begeleiding en superlekker eten werd het weer een supermooi reisje in het mooie Samayaklooster om nog lang van na te genieten ... Van harte dankjewel alledrie <3
Neeltje uit Breda schreef op 8 mei 2022
Een plek om door en in beweging tot rust te komen en te voelen hoe het echt met je gaat. Een fijne plek. Waar Coby en Michael op een zachte en tegelijkertijd krachtige manier begeleiding bieden zodanig dat de groep kan ZIJN. Gecombineerd met heerlijk eten, buiten dansen en een sfeervolle locatie maakt dat een retraite tot een buitengewone ervaring. Bij twijfel: doen!
Carolien Buter uit Egmond-Binnen schreef op 24 februari 2022
Lieve Coby & Michael, dank jullie wel voor het fantastische weekend in de fijne Herberg Het Klooster in Kloosterburen. Door jullie liefdevolle, bezielende begeleiding kon ik dansen alsof niemand keek, met een lach en een traan, het mocht er weer allemaal zijn. Het heeft me weer terug bij mijn gevoel gebracht en me nieuwe zin gegeven om het leven te vieren! De rituelen en oefeningen waren ook prachtig en hebben me mooie inzichten opgeleverd. Kortom, het was een feestje en zeker voor herhaling vatbaar. Veel liefs voor jullie.
Liesbeth uit Deventer schreef op 21 februari 2022
Het was hier en op dit moment dat mijn hele leven tot nu toe als een puzzel op zijn plek viel..alle mensen verliezen dromen enz.. Het heeft me veel inzicht gegeven voor mijn te maken nieuwe stappen! Dankjulliewel lieve Coby en Michael voor de zienende liefdevolle wijze rustige creatieve muzikale begeleiding!! Aho
Iris uit Castricum schreef op 21 februari 2022
Heerlijke dansretraite gehad bij Herberg het Klooster in Kloosterburen. Heftige storm de eerste avond en dan de volgende dag in het zonnetje dansen in de kloostertuin. Fijn om mijn lijf weer te voelen en in contact te komen met gevoelens en behoeften. Mooi kadootje aan mijzelf ;-) Dank voor de fijne begeleiding.
Gerdie uit Amsterdam schreef op 31 januari 2022
Midden in de winter bellen blazen, huppelen door de boomgaard en keihard zingen en dansen op een heuvel. Ik was in extase, van alleen de muziek. Heerlijke luchtigheid en door beweging zonder woorden ook nog wat van me afgeschud. Het was voor mij de eerste keer. En niet de laatste! Samaya klooster is ook een aanrader. Heerlijk eten. Veel dank voor de twinkel Coby en Michael.
Junilla uit Heerhugowaard schreef op 20 januari 2022
Heerlijk weekend gehad op Samaya. Een goed verzorgde retraite op een prachtige locatie. Het was zo fijn om even zorgeloos te genieten van muziek, beweging en stilte. Dank je wel Michael en Coby ik heb genoten.
Sandy uit Beverwijk schreef op 3 november 2021
Voor de tweede maal dit jaar een dansdag mee mogen maken met Coby en Michael. Ronduit fantastisch om vrij te kunnen zijn en te dansen in de prachtige natuur van de heilige plek, de wandeling door de duinen en de vrije dans aan het strand. Wat mij het meeste bij is gebleven is de bijzondere uitwerking van het lopen van een labyrint pad. En natuurlijk de fantastische mix van de muziek, die is always very good! Thanx lieverds!
Petra uit Hoorn schreef op 29 oktober 2021
Zo fijn om bij Coby en Michael altijd zo helemaal jezelf te kunnen zijn! Ik ben nu voor de 2e keer mee geweest op dansdag en heb al verschillende keren meegedanst aan zee. Het voelt elke keer weer zo magisch, de natuur, de mensen, de cacao, het strand, de zon! Alsof de wereld van alledag niet bestaat, hier is zoveel liefde...te geven en te ontvangen... het geeft me iedere keer weer nieuwe inzichten en energie. En maakt me dankbaar!
Daniëlle uit Almelo schreef op 28 oktober 2021
Wat heb ik genoten van de dandsag op de Adelbertusakker en het strand. Bijzonder wat er gedeeld werd, waardoor er verbinding ontstond. Het was helend om stil te staan bij ervaringen, wat ik voel. Prachtige ontmoetingen in de dans ervaren, zo mooi en liefdevol begeleid door Coby en Michael. Jullie creëerden een warm bad!
Erika uit Haarlem schreef op 27 oktober 2021
Zo genoten van de dansdag op de Alderbertusakker een het strand. Verbinding die als vanzelf ontstond gedragen met elkaar in de Bedding van Michael en Coby
Wilmi Eppink uit Vragender schreef op 5 augustus 2021
Net een mooie dans en aandacht retraite gehad van vier dagen in Samaya. Met een groep van twintig mensen , een mooi programma en vooral dansend de dagen door. Het fijne voor mij was dat ik het ervaarde als een individuele reis gedragen door de groepsdynamiek.
Kathy uit Amsterdam schreef op 4 augustus 2021
Wat een prachtige 4daagse was dat: dans- en aandacht retraite op de prachtige locatie van Samaya. Een mooi afwisselend programma met elke dag dansen op de prachtige muziek - als het even kon buiten. Maar ook een mooie ademsessie, cacao-ceremonie, liedjes bij het kampvuur, ochtendwandeling en lopen van een labyrint. En ook nog lekker eigen tijd. En superlekker eten ... ook niet onbelangrijk. Een cadeautje aan mezelf. Een mooie mix. Grote dank aan Coby en Michael.
Suzanne uit Brasschaat Belgie schreef op 4 augustus 2021
Net terug van een vierdaagse in Samaya . Na de eerste onwennige dag werd het weer een hele mooie ervaring. Wat nieuwe dingen erbij, maar de topper blijft toch het dansen en de mooie muziek, die snel verbindt. Je bent samen en toch ook alleen in wat je beleeft. De Plaats is een heerlijk rustige krachtplek, mooie tuin, superlekker eten , vriendelijke mensen allemaal in een serene sfeer. Blij dat ik erbij mocht zijn , mooie mensen ontmoet, de ene vluchtig en de andere wat intiemer . Dankjewel Michael en Coby voor het even zorgeloos stukje vakantie en opladen.
Angelique uit Heemskerk schreef op 22 mei 2021
Heerlijk weekend op Samaya...... wonderlijk te dansen in de kapel, in de prachtige tuin, te springen, spelen, intens ervaren, verwonderen, bewonderen, lachen, aarden, huilen, verstillen. Luisteren naar je hart, de muziek, Emily, intense klanken, zuiver, emoties... alles mocht er zijn. Om zo de liefdevolle verbinding met mezelf - en daarna met anderen - aan te gaan. Heb vooral veel dankbaarheid en vreugde ervaren en zo voel ik het nog steeds. Dansklooster 💝🙏 Mei 2021
Gita uit Almere schreef op 20 mei 2021
Dansend ben ik de lente ingegaan. Het was inspirerend, stimulerend en troostend, voor iemand (ik dus) die even de weg kwijt was. Complimenten voor Coby en Michael voor hun liefdevolle inzet en een programma wat helemaal klopte.
Emmelie uit Amersfoort schreef op 28 april 2021
Coby en Michael zijn twee lichtende voorbeelden van toewijding en bezieling. Ze stralen rust en inzicht uit en brengen je klanken, kleuren en klasse. In Samaya danste ik de benen uit mijn lijf, genoot van de diepzinnige kunstwerken van zuster Theodoor en struinde al boom klimmend zorgeloos zwierend door de tuin, die volop in bloei stond. Als je van dansen houdt, als je van bezinning aan gaat, als je je gedragen wilt voelen in een bad van geborgenheid en je gezien en gehoord wilt voelen, dan raad ik een ieder aan om met hen te gaan genieten van de vruchten die het leven bieden kan. Ik hoop jullie nog eens te mogen treffen om te luisteren naar de klanken die mijn hart laat resoneren in liefde.
Angelieke uit Beek ubbergen schreef op 26 april 2021
Het is nog steeds een bijzondere beleving.ik laat de stilte van de tuin in Samaya ook in mijn huis .ik zie de betrokken mensen voor me en de liefdevolle zorg en aandacht van Coby en Michael.de bloesen waarvan ik genoot.de muziek waar ik vol in danste.en ik ben weer gegroeid in mijn zijn.zo dankbaar dit mee te mogen maken.lieve groet Angelieke
Liesbeth uit Den Haag schreef op 16 februari 2021
Lieve Coby, Jouw Hartmeditatie, als kadootje voor leden van Dansklooster, beluisterd... Ik ontving haar. Jouw stem en de klanken leidden mij door mijn hart. Wat een rijkdom, dit geschenk. Ik voel mij verrijkt en verwarmd. Dank je wel 🙏
John uit Alkmaar schreef op 13 december 2020
Wat een fijn weekend in het Samaya klooster ❤️ Een liefdevol samengestelde compositie van Coby & Michael met drie dansen, twee meditaties, mooie mensen op een schitterende locatie met heerlijke maaltijden, tijd om het jaar te dansen en te verwerken en weer op te laden.
Laura uit Amsterdam schreef op 30 november 2020
Wow.... altijd weer fijn om te dansen bij het Dansklooster. Genoten van de dansdag buiten bij de St Adelbertusakker in Egmond. Heerlijk een dag buiten en tot jezelf te komen.
Gonnie uit Amsterdam schreef op 14 oktober 2020
Het dansweekend in Epe was heerlijk en een bijzonder cadeau van mijn kinderen en kleinkinderen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik weer kon dansen. Het was een tijd geleden dat ik gedanst had. Dansen met Dansklooster begeleid door Coby en Michael is een intense ervaring, zij hebben samen gezorgd voor een fijne sfeer en fijne muziek. Ik ben weer wakker gedanst en voel de veerkracht weer. Dansen is het mooiste om bij zelf te komen. Super bedankt allemaal.
José uit Haarlem schreef op 2 augustus 2020
5 dgn in de Vlierhof,3 dgn in stilte,dit was heilzaam. Alleen er heen gegaan,prettige mensen ontmoet en goed begeleidt op alle fronten door Coby en Michael en verwent door het keukenpersoneel met het heerlijke vegetarische eten. Een goed en afwisselend programma. Fijne en goede logeerruimte op een mooi groot terrein met mooie bomen en planten en leuke kippen en een haan. Heerlijk binnen gedanst en ook veel buiten in de vrije natuur. Ik mis nu,ondanks mijn goede privéleven,na 4 dgn de rust en ruimte voor mezelf!
Jo Vervoort uit O.-L.-V.-Waver schreef op 31 juli 2020
Dans en Natuur op de Vlierhof. Tjonge Tjonge. Als je er niet bij was heb je echt iets gemist. Wat een fijne plek, wat een fijne begeleiding wat een fijne groep. Afwisselend dansen met en zonder headset was zalig. Doe zo voort Dansklooster Team. En we gaan elkaar zeker nog een keer ontmoeten. Dikke merci vanuit het "Zuiden"
Hellen uit Bunschoten schreef op 31 juli 2020
5 dagen dansen en stilte op de Vlierhof: wat een heerlijke manier om terug te gaan naar je essentie. Mijn lijf is gemaakt om vrijelijk te kunnen bewegen en dansen, maar ze was dat een beetje vergeten. Door de fantastische opbouw van de danssessies en ceremonies én door de liefdevolle zachte en professionele begeleiding van Coby en Michael, herinnerde mijn lichaam als vanzelf weer hoe ze uiting kon geven aan haar gevoelens en emoties. Ik geniet lekker na en houd het dansen vanaf nu in mijn dagelijkse ritueel!
Greet uit Lier schreef op 24 juli 2020
De dans en natuur retraite in de Vlierhof was voor mij zo mooi, zo magisch dat ik het moeilijk vind om er woorden aan te geven. Onvergetelijk. Coby en Michael zijn heel mooie mensen die er staan en vanuit hun zachte kracht aanvoelen en mee bewegen met de flow. 💃🙏
Gerda Duin uit Heemskerk schreef op 23 juli 2020
Een intense mooi dansretraite beleefd met Co-Libri en Michael van het Dansklooster 5 dagen mogen dansen en veel ontvangen in de prachtige natuur van de Vlierhof, met mooie muziek en koptelefoons. Dit zou iedereen eens 'moeten' meemaken, je komt echt (nog meer) in verbinding met je lijf en je hart! ♥
Esther uit Alkmaar schreef op 17 juni 2020
Maandagavond was een bijzondere dansavond aan het strand. Het geluid van de branding samen met de muziek door de koptelefoon, zo mooi meevoerend. Het vrije gevoel in de ruimte onder het prachtige wolkendek. Kom óók, dit is zo bijzonder. Je wordt er gelukkig.
John uit Alkmaar schreef op 24 februari 2020
Hartelijk dank voor de fijne Ecstatic Dance dansdag in de Berkeley en het heerlijke eten. Ik vind het steeds wonderlijk hoe dansen me meer dan wat dan ook een makkelijke ingang naar mijn emoties geeft en dat er dan ook weer een makkelijk uitgang is, dat je er niet lang in hoeft blijven hangen. Ik vond het fijn op en voor mezelf te dansen en ook om in interactie te zijn, soms een op een, soms met zijn allen, vaak nog wat onwennig. Ook waren er momenten van confrontatie met mezelf, mijn wensen en verwachtingen, die weer leiden tot inzichten en groei. Op naar meer dans!
Roselinde uit Houten schreef op 22 december 2019
In augustus mezelf opgegeven omdat een retraite in de vorm van dans op een bijzondere locatie Samaya Klooster mij enorm aansprak. Ik ging er heen om mezelf te zijn. Ik heb mezelf kunnen omarmen en kunnen versterken. Dansen in het leven, door de dans de verbinding aangaan met jezelf en de ander als jij dit wilt. De sfeer was bijzonder goed en ook de vrije begeleiding en in de avond mantra's gezongen o.b.v Emilie.
Margit van Tuijl uit Eindhoven schreef op 21 december 2019
Voor het eerst een dag meegedanst met Dansklooster tijdens de Dans en Mijmer retraite in Samaya. Wat een mooie locatie om er even helemaal uit te zijn en lekker te kunnen dansen. Het Dansklooster zet een sfeer neer waarin ik me vertrouwd voel om mezelf te zijn en te genieten van de muziek, woorden, beweging, vrijheid en creativiteit, kortom: het leven te vieren. Veel dank hiervoor!
Marjolijn uit Breda schreef op 16 december 2019
In een opwelling mezelf opgegeven en meteen betaald, dan kan ik me namelijk niet meer terug trekken. Toch best even spannend zo alleen. In aanvang nog wat onwennig en te observerend: hoe danst de rest. Het snel kunnen loslaten en me vooral op mezelf gefocust. Heerlijk gedanst, gezongen en gemijmerd over het afgelopen jaar. In liefde kunnen loslaten op werkelijk prachtige muziek met 'n lach en 'n traan. DANK hiervoor en tot ooit
Hans uit Utrecht schreef op 16 december 2019
Topweekend in Samaya. Dansend, mijmerend, zingend met de geweldige ondersteuning van Vuurvlinder. Mijn jaarlijkse moment van reflectie en opdoen van energie om de winter door te komen. Na dit weekend, ontspannen , opgeladen en blij.?
Anna uit Den Helder schreef op 29 september 2019
Vandaag een heerlijke dans dag in De Berkley in Bergen. Na een stressvolle periode dacht ik al m'n boosheid en stress van me af te zullen dansen. Maar mijn dans voerde me naar een hele andere plek. Juist uitzien naar dat wat ik mag gaan oogsten. Nu thuis borrelt er een stroom van ontspanning, vrede en blijdschap door mij heen. Niet hoe ik het verwacht had maar wel precies wat ik nodig had! Dank jullie wel lieve Coby en Michael!
Dagny uit Warmenhuizen schreef op 11 september 2019
We denken met een warm en groot hart terug aan de heerlijke ouderkind-week op De Vlierhof….Dagny en Britt
Wieske uit WIJHE schreef op 11 augustus 2019
Spelen Dansen Zwieren Zwaaien Aaien Touwtje springen Liedjes zingen Bewonderen Verwonderen Leven Een prachtige week gehad. Allerlei emoties zijn voorbijgekomen, alles mocht en kon er zijn. Genoten. Dank!!!!!❣️
Riet uit Meppel schreef op 9 augustus 2019
Nu na 2 dg thuis begint de roes een klein beetje te zakken. Wat was het een fijne week. In een mooie sfeervolle boskapel, in een veilige omgeving konden zich diepe processen ontvouwen. Wat is het mooi dat klanktrilling dit teweeg kan brengen. Ben hiervoor dankbaar. De zon schijnt weer.?
Suzanne Verhaegen uit Brasschaat schreef op 7 augustus 2019
Moe en gelukkig na een mooi dans en zangretrait , superconcept , lieve mensen, warme bezorgdheid , hele mooie locatie met mooie energie. Het is één ding jezelf te mogen zijn, maar een ander het ook te kunnen zijn , veilig en vol vertrouwen... heerlijk opgeladen thuiskomen , een echte aanrader <3 een gelukkige deelneemster :)
Vera uit Castricum schreef op 4 augustus 2019
In muziek en dans ontspannen, jezelf mogen zijn, terwijl het plezier van je kinderen op je afstraalt. Heerlijk de ouder en kindweek van Dansklooster. En al die fijne herinneringen slaan we op in ons lichaam en de fluisterdoosjes van de kinderen. Marco, vera, Ilmar en Lars.
Liz uit Nijmegen schreef op 22 juli 2019
In de stilte voel ik me gedragen. Mijn lichaam draagt mij, de stilte draagt mijn lichaam. De muziek draagt de dans. De dans draagt mij, de bomen, de dieren, het zand en het mos dragen mij. In de stilte dragen de klanken diep en ver. Binnenbuitenbovenbeneden. Doorgaande beweging. *Belichamen* Waar lichaam, geest en ziel, samen uitdrukken wat innerlijk beweegt. ♡ Liefde Liz ♡
Lisette uit Groningen schreef op 18 juli 2019
Heerlijk gedanst en in stilte geweest. Fijne afwisseling tussen dans, meditatieve oefeningen/ontspanning en vrije tijd. De bedding die Coby, Michael en Mathilda geven voelt heel liefdevol en stevig. En hoe ze de retraite vormgeven is zorgvuldig over gevoeld wat klopt voor hen en nagedacht. Hierdoor ook kloppend voor mij. Het eten was heerlijk. Ben erg lovend over Het Dansklooster. Kom graag weer!
Karin van Eis uit Leeuwarden schreef op 11 juli 2019
Woorden kunnen de lading niet dekken.......mijn hart is verwarmd........liefde stroomt, verdriet omarmt en mijn pijn en verdriet expressie gegeven door dans......Dank U, dank U, dank u........Volgend jaar ben ik er weer....
Eveline Duermeijer uit Beek (Berg en Dal) schreef op 10 juli 2019
Ik heb deelgenomen aan de Dans en Stilte retraite van Dansklooster van 5-9 juli 2019 Ik heb heerlijk genoten, gedanst en genoten als een kind! Het was fijn om in stilte in deze prachtige omgeving van Schoorl te mogen genieten. Coby, Michael en Mathilda hadden oprechte aandacht voor een ieder in de groep. De woorden die kenmerkend voor hen zijn: warmte, liefde, oprechtheid en puurheid, vanuit het hart. Deze retraite kan ik echt aanraden als je van dans en stilte houdt!
Marjon uit Echt schreef op 4 maart 2019
Muziek Dans Verbinding Liefde Ruimte Dankbaarheid Fantastisch weekend gehad in Barchem. Aanrader!
Jeannette uit Klundert schreef op 15 januari 2019
Wat was het bijzonder, de nieuwjaarsviering.... Ik kende er niemand, behalve Michael en Coby. Hoe is het toch mogelijk dat jullie in 1 dag een groep weten samen te smeden .... Wow! Ik heb er geen spijt van en geniet nog steeds na. Ik herken alle berichten die hiervoor gepost zijn. Dank voor jullie energie, aandacht, liefde en natuurlijk alle voorbereidingen! Namaste.
Miriam uit Amersfoort schreef op 10 december 2018
Genoten van een prachtig weekend in de bossen en duinen bij Schoorl. Al die kaarsjes, die heerlijke dansmuziek, de verbinding voelen in de dans en in de stilte. Verbinding met al die mooie mensen die er waren en verbinding met mezelf. Dank jullie wel iedereen!
Hans uit Utrecht schreef op 10 december 2018
Weer een prachtig weekend gehad met Dansklooster. Dans en mijmer weekend in Schoorl. Mooie omgeving en nog mooiere mensen. Een warm liefdevol bad.Ik kon in de dans en de stilte diep in mijn binnenste gaan en de liefde ontdekken die ik voel voor mijn medemensen.????
Linda uit Hilversum schreef op 19 oktober 2018
Afgelopen weekend de herfstdansretraite mogen beleven. Van het begin tot het einde genoten. Het was heerlijk om mezelf te hervinden in de dans. Het weer te voelen stromen na een hectisch en stressvol jaar. Alles mocht er zijn en kreeg ruimte in de dans. De begeleiding door Coby en Michael was fantastisch. Wat een mooi gevarieerd programma, wat een liefdevolle sfeer en wat een fijne, hartelijke mensen. Ik ben er nog vol van. Het danst nog steeds door in mij en ik kom zeker terug bij het Dansklooster om me te laven aan deze bron van positieve energie. Dank en liefs, Linda
Jacky Bruins uit Neede schreef op 18 oktober 2018
Een geschenk voor mij om aanwezig te mogen zijn afgelopen weekend bij Dansklooster. Een geschenk om in dans, stilte, gewoon te mogen zijn in deze chaotische, vreemde tijd. De dans, het bos en vooral het mogen zijn, temidden van samen_zijn in een energie die me de rust gaf en x op x weer terug brengt hier_nu_zijn... Dankbaar, elke dag nog steeds een moment van verwondering, stilte en ja, een bepaalde leegte, hier vertoeven in het nu_zijn! Liefs, Jacky
Machteld Baekelandt uit Herenthout, België schreef op 18 oktober 2018
Het voorbije herfstdansweekend in de Boskapel was weer (zoals dat altijd is bij het Dansklooster) een pareltje om te koesteren en nog heel lang van na te genieten. De mooie, intense ervaringen zinderen nog na in mij. Ik voel me ontzettend rustig en energiek tegelijk : gevoed door zoveel moois (de dans - uitwisselingen - labyrint - teksten - Osho meditatie - gedicht -...)en ontdaan van enige ballast (loslaten van overtollige stress)! Het geheel heeft een mooie diepgang van het begin tot het einde. Ik had het geluk om dit alles samen met Bruno, mijn mooie lieve man, te mogen ervaren How could everyone ever tell you you were anything less than beautiful ? How could anyone ever tell you you were less than whole ? How can anyone fail to notice That your loving is a miracle ? How deeply you're connected tot my soul Bedankt Dansklooster, Michaël en Coby en mede deelnemers Me happy !
Gonny Rijpkema uit Berlikum Friesland schreef op 19 augustus 2018
Wat een top ervaring op de Vlierhof. De combinatie van Stilte en Dansen was een weldaad voor me. Door de professionele liefdevolle begeleiding heb ik me 5 dagen heerlijk gevoeld. Vrijheid en veiligheid waren de thema's voor mij en deze heb ik hier goed kunnen ervaren. Alles was heerlijk, de verschillende meditaties, de prachtige muziek, heerlijk puur eten, fijne omgeving, het labyrint de sauna het plonsen in de vijver. Michael en Coby super bedankt en ook de andere deelnemers. Het smaakt naar meer!
Carolien Buter uit Limmen schreef op 17 augustus 2018
Wat een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring was de afgelopen dans- en stilteretraite op de Vlierhof voor me. Voortaan nog meer dansend door het leven want wat is dat helend en fijn. Coby en Michael begeleiden voelbaar met hart en ziel en geven je alle ruimte en veiligheid om jezelf te zijn, met alles erop en eraan. En kamperen oo De Vlierhof met die lieve mensen en dat heerlijke eten uit eigen tuin was ook een feestje. Ik ben een bofbips ❤️??
Maggie Labots uit Alphen aan den Rijn schreef op 7 augustus 2018
Een zomerretraite met hart en ziel. Mijn hart is geopend en mijn ziel gevoed. Dank Michael, Coby en Emily en niet te vergeten alle deelnemers.
Miriam uit Amersfoort schreef op 6 augustus 2018
Een bijzondere dans en zangretraite bij Dansklooster. Gevarieerd programma met voldoende vrije tijd , begeleiding met hart en ziel.
Veren uit Rijnsaterwoude schreef op 3 augustus 2018
Het was als een bloem die zich opende en de schoonheid deelde met anderen.
Marla uit Leiderdorp schreef op 26 juli 2018
Heerlijke stilte dans dagen. Warm bad, genoten dank allemaal.
Erika uit Haarlem schreef op 25 juli 2018
Prachtige stilte dagen met heel mooie mensen in een ondersteunende omgeving die naast de aandacht en professionele begeleiding een geweldige toevoeging heeft! AHO
Désirée uit Baarn schreef op 24 juli 2018
Dansklooster in Schoorl Een warm bad van Dans, Stilte en Aandacht. Ik kwam om mijn geluid te zoeken. Ik hoorde het verlangen naar stilte in mij. Stil dansend, vond ik ruimte, contact verbinding. Ik mocht weer opbloeien, dansen en spelen. Dankjewel alle mensen met wie ik dit beleefde. Dankjewel lieve, lieve Coby, Michael en Mathilda.
Maartje uit Leiden schreef op 21 juli 2018
Wat was het heerlijk tijdens de vijfdaagse retraite in Schoorl. Een magisch mooie plek, waar het volop zomerde. - De liefdevolle sfeer van Dansklooster. - Heerlijk eten. Ik heb genoten van dansen, klinken, zee, sfeer, vakantie, stilte en mooie mensen.
Ingmar uit Tuitjenhorn schreef op 15 mei 2018
Ik heb heel erg genoten van de mooie energie op de lenteretraite. Ik bewonder de open ruimte en de warme sfeer die Michael en Coby gecreëerd hebben tijdens dit weekend. Zodat wij onze essentie konden dansen en elkaar en onszelf konden ontmoeten.Het is een weelde om open te mogen zijn in een prettige omgeving zoals op de lenteretraite. Als je je lichaam beweegt komt er ook iets op gang.Een beweging via voelen naar zijn. Geluid in de vorm van muziek is altijd hier en nu. Ik absorbeer dat en het weerklinkt in mijn lichaam alsof mijn lichaam een klankkast is als van een Stradivarius-viool. Vrijheid in hier en nu! Dank jullie wel voor dit mooie weekend!
Janka uit Neerpelt België schreef op 14 mei 2018
Met mijn dochter de lenteretraite gedanst, wat een energie heb ik gekregen. De muziek en het goed gevoel van geluk zindert nog door nadien. Mijn dochter zei: ik ben blij dat ik geweest ben, want ik voel me nog altijd blij, en zo voel ik het ook. Dank je wel.
Evelien uit Haarlem schreef op 19 februari 2018
Na een tijd vol narigheid heb ik mezelf een weekend dans en bezinning in Schoorl cadeau gedaan. Het was precies wat ik nodig had, ik voelde me thuis, heb me heerlijk uit de diepte omhoog kunnen dansen! En genoten van de klankschalen sessie met stemexpressie, me gebaad in de weldadige stilte tijdens de lunch erna, zang en teksten van de groep Vuurvlinders waren kwetsbaar en krachtig, alsof ze wat in mijn hart en ziel zat naar buiten brachten. Daar kan geen therapie tegenop! Dank!
Fieneke uit Katwijk schreef op 4 februari 2018
Net terug van een heerlijk ontspannen weekend met Dansklooster in Schoorl. Wat was het weer fijn! Gedanst van uitbundig tot ingetogen en alles daartussenin. Stilte en ruimte ervaren, zowel in de danszaal als in de mooie natuur. Een relaxed ligconcert cadeau gekregen. Daarnaast ook mooie gesprekken gevoerd. En lekker gegeten, dat ook nog eens! Klinkt goed, toch? Van de zomer weer nieuwe retraites... Ik weet het wel, ik ga weer mee!
Esther uit Castricum schreef op 12 december 2017
Weekend dans en klank in Samaya waar de sneeuw om ons heen meedanste en klonk. Wat heb ik beide gemist het afgelopen (anderhalf) jaar en wat heerlijk dat ik dit mezelf cadeau kon doen. Tot de volgende keer <3
Hans uit Nieuwegein schreef op 12 december 2017
Samaya was een echt sprookje in de sneeuw met dans en stembevrijding. Een heerlijke combinatie. Ik ben blij dat ik mezelf dit gegund heb.Tot een volgende keer. Ik kijk er nu al vol verwachting naar uit.
Madeleine uit Amsterdam schreef op 19 oktober 2017
Een cadeau aan mezelf om mee te gaan met dansklooster op avontuur in de dans. Pracht plek in de Boskapel in Barchem
Laura uit Warmenhuizen schreef op 21 augustus 2017
Na even wennen en aankomen in de groep hebben mijn kinderen en ik een hele fijne en intense tijd gehad. Wat bijzonder te ervaren hoe de hele plek, de groep, het team alles met liefde omgeven was. Het heeft mij geraakt hoe het kinderteam mijn kinderen zag en ze liet zijn wie ze zijn en ze toch deel van.de groep lieten zijn. En ik heb ontzettend genoten van het dansen. Hoe heerlijk om elke dag te dansen, in beweging te zijn, alles te laten stromen. Dank voor de prachtig afgestemde begeleiding Michael en Coby.
pieter uit steenderen schreef op 20 augustus 2017
Wat heerlijk te ervaren dat je jong kunt zijn in en oud lijf. Dat leeftijd slechts een gedachte is en dat alleen hier en nu belangrijk is. Wat heerlijk te kunnen lachen, diep van binnen uit. Wat een ervaring te kunnen huilen van geluk omdat ik me gezien voel. Prachtige week op de Vlierhof die nog steeds niet voorbij is.
Bea uit Castricum schreef op 17 augustus 2017
Terwijl mijn dochter met haar nieuwe vriendinnen naar trampoline en kikkervijver huppelt, ben ik aan het dansen of lig lui in een hangmat te lezen. We zijn hier samen en nemen ook tijd voor onszelf. Dansen, springen, spelen, lachen en zingen tijdens de Ouder/Kindweek van Dansklooster op de Vlierhof = zalig. Juul noemde op de terugreis het eten als een van de leukste dingen. Van de maaltijden tot de bloemen op tafel, de muziek en de activiteiten voor de kinderen; alles is met zoveel liefde gedaan door Michael, Coby, Mathilda en alle helpende handen van het kinder- en keukenteam. Verhip... zijn die vijf dagen nu al voorbij? Nagenietend dankbaar!
Brigitte uit Zevenaar schreef op 11 augustus 2017
Mijn verlangen dient zich aan ik dans en zing alsof mijn leven ervan af hangt wat is het fijn je een vrij mens te voelen te-midden van de anderen er is ruimte voor iedereen om zichzelf te zijn, zo ervaar ik het wat een mooie mensen die ik zie de sfeer, de liefde, het samen mogen zijn eindeloos als dank voor ieder een roos .
Lisette uit Nijmegen schreef op 24 juli 2017
Tranen Ik hou van tranen Ik verblijf in mij Ik zie kleuren zacht en stralend Alles ont-vouwt zich zoals het ont-vouwt Ik verblijf in mij Warme ruimte op ademritme Alles ont-vouwt zich zoals het ont-vouwt Neuriën Warme ruimte op ademritme Luchtig Neuriën Huilen is zingen met tranen Luchtig Verwondert Huilen is zingen met tranen Geeft geluid en ontvangt vibratie rondgang Verwondert Ik zie kleuren zacht en stralend Geeft geluyid en ontvangt vibratie rondgang Ik hou van tranen 18 juli 2017 Schoorl ©LizArts
Suzanne Faasse uit Alkmaar schreef op 20 juli 2017
Retraite Dans en Relaxweek '17 Heel en Al in Schoorl 'Ontembaar' Ik ben ontembaar Ik ben hier Ik zie jou We zien samen het vuur Ik ben hier Ik voel me wakker We zien samen het vuur Starend kijken we er naar Ik voel me wakker Alles siddert, tintelt ....en knispert Samen kijken we er naar Raak het aan, geraakt, gekraakt Raak me aan.... Alles siddert, tintelt....en knispert Vuur me, blus me niet, tem me maar blus me niet... Raak het aan, geraakt, gekraakt Raak me aan Fluister mijn huid... Vuur me, blus me niet, tem me maar blus me niet Ik zie jou Fluister mijn huid Ik ben ontembaar.... Suzanne Faasse juli 2017
Gea uit Dieren schreef op 20 juli 2017
Wat een mooie week dansen, zingen en heerlijk eten in de duinen van Schoorl. Na een week voel ik het nog in mijn lijf. Helemaal mijn eigen beweging en geluid mogen maken. Prachtig hoe dit in eigen tempo, mag ontvouwen. Niet te vangen in zinnen : stromen, verbinden, loslaten, eigenheid, ruimte. Michael, Coby en Emily heel erg bedankt voor deze mooie week. Joni heel erg bedankt voor de heerlijke maaltijden en tussendoortjes.
Mirjam uit Haarlem schreef op 19 juli 2017
Met weerstand ga ik naar de dans en zing retraite in Schoorl....ik heb zo hard gewerkt, inclusief wat conflictueuze ervaringen en ik voel me gesloten......bekneld. De idee om vijf dagen met een groep wildvreemden te zijn trekt mij, als niet-groepsmens, niet aan. Maar ik weet intussen dat het leven zich altijd verrassend en leerzaam ontvouwt, dus uiteraard ga ik....de weerstand met mij meenemend.... En dan gebeurt het wonder....als vanzelf en bijna magisch verbindt de groep wildvreemden zich....voorbij vorm en woorden. Michael, Coby en Emily weten een mooie, liefdevolle, oordeel vrije ruimte te creëeren en daarin kan de beweging en klank van binnen naar buiten plaats vinden. En vervolgens ontstaan er openingen, ruimte in het lichaam en in de geest. Creativiteit borrelt op, alsook speelsheid, humor, kracht en bovenal liefde....als een bruisende stroom energie vanuit de aarde, door het lichaam, naar de ruimte en weer rond....het lichaam brengt aarde en ruimte samen. Onderweg krijgen (lang) verborgen gevoelens en emoties de vrijheid om zichzelf te laten zien....bewegen en zingen met angst, woede, verdriet en pijn doet de emoties (een stukje) oplossen in die stroom van liefde, niet door verzet tegen de emoties maar juist door het geven van ruimte en liefde. En uiteindelijk voelen we dat we samen die stroom van liefde zijn.....wat een schoonheid...wat een wonder! Met diepe dankbaarheid buig ik voor Jeroen, Coby, Emily, Max, Petra, Michael, Judith, Gea, Helmie, Danielle, Carolien, Annemarie, Irene, Joni en mijzelf.....AHO❤️
Helmie uit Venray schreef op 18 juli 2017
Zoveel mooie mensen bij elkaar.....Iedereen zo verschillend. Onze wegen kruisten elkaar even op ons levenspad. Er was ruimte voor alles wat er in het moment aanwezig was. Door deze ruimte die ik mocht ontvangen heb ik een enorme bevrijding mogen ervaren. Deze bijzondere week in het dansklooster heeft me meer gebracht dan ik vooraf had durven dromen.
Jeroen uit Houten schreef op 16 juli 2017
Een mooie week vol verwondering en introspectie. Een week die me doet beseffen dat het niet erg hoeft te zijn, en misschien zelfs wel fijn is, om me met de stroming te laten meevoeren richting het onbekende. Dat wanneer de niet-passende puzzelstukjes worden losgelaten ze zelf een plekje zullen vinden, en hoe bevrijdend het kan zijn om me over te geven aan het plaatje dat ontstaat.
Janneke Nijboer uit Hazerswoude-Dorp schreef op 2 juli 2017
Over mijn ervaring van afgelopen zaterdag schreef ik een blog, die ik graag met jullie deel. Het vertelt iets over hoe waardevol het is wat jullie doen. Heel veel dank. http://www.bermoogst.nl/ontmoeting-oude-vriendin/
Clasina uit Tilburg schreef op 2 juli 2017
Door de prachtige plek; tuinzaal en tuin van Samaya, de mooi uitgezochte muziek van Michael en de rustige begeleiding van Coby kwam ik weer thuis in mijn lijf, mijn gevoel , in mijzelf. Een voedende helende ervaring!?
Monique uit De Bilt schreef op 9 mei 2017
5-7 mei: er even tussenuit: mooie plek, fijne mensen, heerlijke dans met prachtige muziek en lekker gezond eten. Dank Coby en Michael en David
Mirre uit Haarlem schreef op 8 mei 2017
Dankbaar mocht ik meebewegen... vertrouwd en ook weer nieuw Mooie ontmoetingen Sprookjesplek - Heel en Al De muziek bracht me terug op plekjes van mijzelf Juist daar waar ik ook mag zijn Speels, voelend en in zachtheid AHO Tot ziens op de Vlierhof :)
Jantje uit Deventer schreef op 5 februari 2017
En ook al was het winter en wat grauw... Alles kwam in volle bloei ontstond er Licht.... Prachtig bewegend liefdevol Licht in jou en mij en jou... Stralende Fonkelende energieën Die onbevangen En verwonderd De dans van de winter Dansten.... Dankbaar voor zoveel Licht En zoveel Bloei Dankbaar voor een vruchtbare dag zo midden in de winter Jah..... De winter dans en natuur dag ? Jantje
Lisette uit Nijmegen schreef op 8 januari 2017
Wat een heerlijk feest! Lijfmuziek was fantastisch, ik kan niet wachten tot de volgende Dansklooster ontmoeting
Jozé Stoop uit Boekel schreef op 11 november 2016
Op 5 november j.l voor het eerst naar dansklooster geweest.Ik wilde, voelde dat ik letterlijk en figuurlijk weer in beweging moest komen en dat is daar zeker gelukt. Woorden schieten tekort om mijn ervaring, mijn gevoel te delen. Daarom alleen maar een heel hartelijk dank je wel vanuit het diepst van mijn hart voor deze dag/ervaring. Ik kom vast en zeker nog eens terug.
Hans uit Nieuwegein schreef op 25 oktober 2016
Lieve Coby Mathilda en Michael De herfstretraite was een bijzondere ervaring zoveel liefde en verbondenheid. Prachtige dansers en danseressen die samen een kleurrijk geheel vormen. Ik zal vaker deelnemen in de toekomst. Het was een geweldige ervaring.
Elske uit Groningen schreef op 6 september 2016
Lieve Mathilda, Michael en Coby, Ik wil jullie graag bedanken voor de mooie week die ik heb meegemaakt. De balans dans, stilte, vrijheid en aandacht was voor mij zo welkom. Ik ben tot rust gekomen. Ga zo door met wat jullie doen, zo vol liefde en toewijding.. Lieve Groet, Elske