fbpx

ervaringen van deelnemers

Tijdens de Retraites laten we regelmatig de Talking-Stick rondgaan. Mensen delen daarmee hun stilte of woorden met elkaar. Woorden die dan gesproken worden zijn zo hartverwarmend dat wij als team iedere keer weer voelen : Ja… dit is waarom we er zijn, waarom we Dansklooster hebben gecreëerd. Op deze pagina geven we deelnemers de ruimte om in gedachte de Talking-Stick op te pakken en een paar woorden te delen. Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

ervaringen van deelnemers

Ontdek door de ogen van onze deelnemers, wat Dansklooster is en voel je welkom om in de toekomst ook deel te nemen.

Deel jouw ervaring over Dansklooster

 
 
 
 
 
 
Dankjewel dat je jouw ervaring wilt delen, dit is voor nieuwe mensen heel waardevol. Jij draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling van Dansklooster.
- velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Warme groet van het Dansklooster Team.
135 berichten.
Wilmi Eppink uit Vragender heeft geschreven op 5 augustus 2021
Net een mooie dans en aandacht retraite gehad van vier dagen in Samaya. Met een groep van twintig mensen , een mooi programma en vooral dansend de dagen door. Het fijne voor mij was dat ik het ervaarde als een individuele reis gedragen door de groepsdynamiek.
Kathy uit Amsterdam heeft geschreven op 4 augustus 2021
Wat een prachtige 4daagse was dat: dans- en aandacht retraite op de prachtige locatie van Samaya. Een mooi afwisselend programma met elke dag dansen op de prachtige muziek - als het even kon buiten. Maar ook een mooie ademsessie, cacao-ceremonie, liedjes bij het kampvuur, ochtendwandeling en lopen van een labyrint. En ook nog lekker eigen tijd. En superlekker eten ... ook niet onbelangrijk. Een cadeautje aan mezelf. Een mooie mix. Grote dank aan Coby en Michael.
Suzanne uit Brasschaat Belgie heeft geschreven op 4 augustus 2021
Net terug van een vierdaagse in Samaya . Na de eerste onwennige dag werd het weer een hele mooie ervaring. Wat nieuwe dingen erbij, maar de topper blijft toch het dansen en de mooie muziek, die snel verbindt. Je bent samen en toch ook alleen in wat je beleeft. De Plaats is een heerlijk rustige krachtplek, mooie tuin, superlekker eten , vriendelijke mensen allemaal in een serene sfeer. Blij dat ik erbij mocht zijn , mooie mensen ontmoet, de ene vluchtig en de andere wat intiemer . Dankjewel Michael en Coby voor het even zorgeloos stukje vakantie en opladen.
Angelique uit Heemskerk heeft geschreven op 22 mei 2021
Heerlijk weekend op Samaya...... wonderlijk te dansen in de kapel, in de prachtige tuin, te springen, spelen, intens ervaren, verwonderen, bewonderen, lachen, aarden, huilen, verstillen. Luisteren naar je hart, de muziek, Emily, intense klanken, zuiver, emoties... alles mocht er zijn. Om zo de liefdevolle verbinding met mezelf - en daarna met anderen - aan te gaan. Heb vooral veel dankbaarheid en vreugde ervaren en zo voel ik het nog steeds. Dansklooster 💝🙏 Mei 2021
Gita uit Almere heeft geschreven op 20 mei 2021
Dansend ben ik de lente ingegaan. Het was inspirerend, stimulerend en troostend, voor iemand (ik dus) die even de weg kwijt was. Complimenten voor Coby en Michael voor hun liefdevolle inzet en een programma wat helemaal klopte.
Emmelie uit Amersfoort heeft geschreven op 28 april 2021
Coby en Michael zijn twee lichtende voorbeelden van toewijding en bezieling. Ze stralen rust en inzicht uit en brengen je klanken, kleuren en klasse. In Samaya danste ik de benen uit mijn lijf, genoot van de diepzinnige kunstwerken van zuster Theodoor en struinde al boom klimmend zorgeloos zwierend door de tuin, die volop in bloei stond. Als je van dansen houdt, als je van bezinning aan gaat, als je je gedragen wilt voelen in een bad van geborgenheid en je gezien en gehoord wilt voelen, dan raad ik een ieder aan om met hen te gaan genieten van de vruchten die het leven bieden kan. Ik hoop jullie nog eens te mogen treffen om te luisteren naar de klanken die mijn hart laat resoneren in liefde.
Angelieke uit Beek ubbergen heeft geschreven op 26 april 2021
Het is nog steeds een bijzondere beleving.ik laat de stilte van de tuin in Samaya ook in mijn huis .ik zie de betrokken mensen voor me en de liefdevolle zorg en aandacht van Coby en Michael.de bloesen waarvan ik genoot.de muziek waar ik vol in danste.en ik ben weer gegroeid in mijn zijn.zo dankbaar dit mee te mogen maken.lieve groet Angelieke
Liesbeth uit Den Haag heeft geschreven op 16 februari 2021
Lieve Coby, Jouw Hartmeditatie, als kadootje voor leden van Dansklooster, beluisterd... Ik ontving haar. Jouw stem en de klanken leidden mij door mijn hart. Wat een rijkdom, dit geschenk. Ik voel mij verrijkt en verwarmd. Dank je wel 🙏
John uit Alkmaar heeft geschreven op 13 december 2020
Wat een fijn weekend in het Samaya klooster ❤️ Een liefdevol samengestelde compositie van Coby & Michael met drie dansen, twee meditaties, mooie mensen op een schitterende locatie met heerlijke maaltijden, tijd om het jaar te dansen en te verwerken en weer op te laden.
Laura uit Amsterdam heeft geschreven op 30 november 2020
Wow.... altijd weer fijn om te dansen bij het Dansklooster. Genoten van de dansdag buiten bij de St Adelbertusakker in Egmond. Heerlijk een dag buiten en tot jezelf te komen.
Gonnie uit Amsterdam heeft geschreven op 14 oktober 2020
Het dansweekend in Epe was heerlijk en een bijzonder cadeau van mijn kinderen en kleinkinderen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik weer kon dansen. Het was een tijd geleden dat ik gedanst had. Dansen met Dansklooster begeleid door Coby en Michael is een intense ervaring, zij hebben samen gezorgd voor een fijne sfeer en fijne muziek. Ik ben weer wakker gedanst en voel de veerkracht weer. Dansen is het mooiste om bij zelf te komen. Super bedankt allemaal.
José uit Haarlem heeft geschreven op 2 augustus 2020
5 dgn in de Vlierhof,3 dgn in stilte,dit was heilzaam. Alleen er heen gegaan,prettige mensen ontmoet en goed begeleidt op alle fronten door Coby en Michael en verwent door het keukenpersoneel met het heerlijke vegetarische eten. Een goed en afwisselend programma. Fijne en goede logeerruimte op een mooi groot terrein met mooie bomen en planten en leuke kippen en een haan. Heerlijk binnen gedanst en ook veel buiten in de vrije natuur. Ik mis nu,ondanks mijn goede privéleven,na 4 dgn de rust en ruimte voor mezelf!
Jo Vervoort uit O.-L.-V.-Waver heeft geschreven op 31 juli 2020
Dans en Natuur op de Vlierhof. Tjonge Tjonge. Als je er niet bij was heb je echt iets gemist. Wat een fijne plek, wat een fijne begeleiding wat een fijne groep. Afwisselend dansen met en zonder headset was zalig. Doe zo voort Dansklooster Team. En we gaan elkaar zeker nog een keer ontmoeten. Dikke merci vanuit het "Zuiden"
Hellen uit Bunschoten heeft geschreven op 31 juli 2020
5 dagen dansen en stilte op de Vlierhof: wat een heerlijke manier om terug te gaan naar je essentie. Mijn lijf is gemaakt om vrijelijk te kunnen bewegen en dansen, maar ze was dat een beetje vergeten. Door de fantastische opbouw van de danssessies en ceremonies én door de liefdevolle zachte en professionele begeleiding van Coby en Michael, herinnerde mijn lichaam als vanzelf weer hoe ze uiting kon geven aan haar gevoelens en emoties. Ik geniet lekker na en houd het dansen vanaf nu in mijn dagelijkse ritueel!
Greet uit Lier heeft geschreven op 24 juli 2020
De dans en natuur retraite in de Vlierhof was voor mij zo mooi, zo magisch dat ik het moeilijk vind om er woorden aan te geven. Onvergetelijk. Coby en Michael zijn heel mooie mensen die er staan en vanuit hun zachte kracht aanvoelen en mee bewegen met de flow. 💃🙏
Gerda Duin uit Heemskerk heeft geschreven op 23 juli 2020
Een intense mooi dansretraite beleefd met Co-Libri en Michael van het Dansklooster 5 dagen mogen dansen en veel ontvangen in de prachtige natuur van de Vlierhof, met mooie muziek en koptelefoons. Dit zou iedereen eens 'moeten' meemaken, je komt echt (nog meer) in verbinding met je lijf en je hart! ♥
Esther uit Alkmaar heeft geschreven op 17 juni 2020
Maandagavond was een bijzondere dansavond aan het strand. Het geluid van de branding samen met de muziek door de koptelefoon, zo mooi meevoerend. Het vrije gevoel in de ruimte onder het prachtige wolkendek. Kom óók, dit is zo bijzonder. Je wordt er gelukkig.
John uit Alkmaar heeft geschreven op 24 februari 2020
Hartelijk dank voor de fijne Ecstatic Dance dansdag in de Berkeley en het heerlijke eten. Ik vind het steeds wonderlijk hoe dansen me meer dan wat dan ook een makkelijke ingang naar mijn emoties geeft en dat er dan ook weer een makkelijk uitgang is, dat je er niet lang in hoeft blijven hangen. Ik vond het fijn op en voor mezelf te dansen en ook om in interactie te zijn, soms een op een, soms met zijn allen, vaak nog wat onwennig. Ook waren er momenten van confrontatie met mezelf, mijn wensen en verwachtingen, die weer leiden tot inzichten en groei. Op naar meer dans!
Roselinde uit Houten heeft geschreven op 22 december 2019
In augustus mezelf opgegeven omdat een retraite in de vorm van dans op een bijzondere locatie Samaya Klooster mij enorm aansprak. Ik ging er heen om mezelf te zijn. Ik heb mezelf kunnen omarmen en kunnen versterken. Dansen in het leven, door de dans de verbinding aangaan met jezelf en de ander als jij dit wilt. De sfeer was bijzonder goed en ook de vrije begeleiding en in de avond mantra's gezongen o.b.v Emilie.
Margit van Tuijl uit Eindhoven heeft geschreven op 21 december 2019
Voor het eerst een dag meegedanst met Dansklooster tijdens de Dans en Mijmer retraite in Samaya. Wat een mooie locatie om er even helemaal uit te zijn en lekker te kunnen dansen. Het Dansklooster zet een sfeer neer waarin ik me vertrouwd voel om mezelf te zijn en te genieten van de muziek, woorden, beweging, vrijheid en creativiteit, kortom: het leven te vieren. Veel dank hiervoor!
Marjolijn uit Breda heeft geschreven op 16 december 2019
In een opwelling mezelf opgegeven en meteen betaald, dan kan ik me namelijk niet meer terug trekken. Toch best even spannend zo alleen. In aanvang nog wat onwennig en te observerend: hoe danst de rest. Het snel kunnen loslaten en me vooral op mezelf gefocust. Heerlijk gedanst, gezongen en gemijmerd over het afgelopen jaar. In liefde kunnen loslaten op werkelijk prachtige muziek met 'n lach en 'n traan. DANK hiervoor en tot ooit
Hans uit Utrecht heeft geschreven op 16 december 2019
Topweekend in Samaya. Dansend, mijmerend, zingend met de geweldige ondersteuning van Vuurvlinder. Mijn jaarlijkse moment van reflectie en opdoen van energie om de winter door te komen. Na dit weekend, ontspannen , opgeladen en blij.?
Anna uit Den Helder heeft geschreven op 29 september 2019
Vandaag een heerlijke dans dag in De Berkley in Bergen. Na een stressvolle periode dacht ik al m'n boosheid en stress van me af te zullen dansen. Maar mijn dans voerde me naar een hele andere plek. Juist uitzien naar dat wat ik mag gaan oogsten. Nu thuis borrelt er een stroom van ontspanning, vrede en blijdschap door mij heen. Niet hoe ik het verwacht had maar wel precies wat ik nodig had! Dank jullie wel lieve Coby en Michael!
Dagny uit Warmenhuizen heeft geschreven op 11 september 2019
We denken met een warm en groot hart terug aan de heerlijke ouderkind-week op De Vlierhof….Dagny en Britt
Wieske uit WIJHE heeft geschreven op 11 augustus 2019
Spelen Dansen Zwieren Zwaaien Aaien Touwtje springen Liedjes zingen Bewonderen Verwonderen Leven Een prachtige week gehad. Allerlei emoties zijn voorbijgekomen, alles mocht en kon er zijn. Genoten. Dank!!!!!❣️
Riet uit Meppel heeft geschreven op 9 augustus 2019
Nu na 2 dg thuis begint de roes een klein beetje te zakken. Wat was het een fijne week. In een mooie sfeervolle boskapel, in een veilige omgeving konden zich diepe processen ontvouwen. Wat is het mooi dat klanktrilling dit teweeg kan brengen. Ben hiervoor dankbaar. De zon schijnt weer.?
Suzanne Verhaegen uit Brasschaat heeft geschreven op 7 augustus 2019
Moe en gelukkig na een mooi dans en zangretrait , superconcept , lieve mensen, warme bezorgdheid , hele mooie locatie met mooie energie. Het is één ding jezelf te mogen zijn, maar een ander het ook te kunnen zijn , veilig en vol vertrouwen... heerlijk opgeladen thuiskomen , een echte aanrader <3 een gelukkige deelneemster :)
Vera uit Castricum heeft geschreven op 4 augustus 2019
In muziek en dans ontspannen, jezelf mogen zijn, terwijl het plezier van je kinderen op je afstraalt. Heerlijk de ouder en kindweek van Dansklooster. En al die fijne herinneringen slaan we op in ons lichaam en de fluisterdoosjes van de kinderen. Marco, vera, Ilmar en Lars.
Liz uit Nijmegen heeft geschreven op 22 juli 2019
In de stilte voel ik me gedragen. Mijn lichaam draagt mij, de stilte draagt mijn lichaam. De muziek draagt de dans. De dans draagt mij, de bomen, de dieren, het zand en het mos dragen mij. In de stilte dragen de klanken diep en ver. Binnenbuitenbovenbeneden. Doorgaande beweging. *Belichamen* Waar lichaam, geest en ziel, samen uitdrukken wat innerlijk beweegt. ♡ Liefde Liz ♡
Lisette uit Groningen heeft geschreven op 18 juli 2019
Heerlijk gedanst en in stilte geweest. Fijne afwisseling tussen dans, meditatieve oefeningen/ontspanning en vrije tijd. De bedding die Coby, Michael en Mathilda geven voelt heel liefdevol en stevig. En hoe ze de retraite vormgeven is zorgvuldig over gevoeld wat klopt voor hen en nagedacht. Hierdoor ook kloppend voor mij. Het eten was heerlijk. Ben erg lovend over Het Dansklooster. Kom graag weer!
Karin van Eis uit Leeuwarden heeft geschreven op 11 juli 2019
Woorden kunnen de lading niet dekken.......mijn hart is verwarmd........liefde stroomt, verdriet omarmt en mijn pijn en verdriet expressie gegeven door dans......Dank U, dank U, dank u........Volgend jaar ben ik er weer....
Eveline Duermeijer uit Beek (Berg en Dal) heeft geschreven op 10 juli 2019
Ik heb deelgenomen aan de Dans en Stilte retraite van Dansklooster van 5-9 juli 2019 Ik heb heerlijk genoten, gedanst en genoten als een kind! Het was fijn om in stilte in deze prachtige omgeving van Schoorl te mogen genieten. Coby, Michael en Mathilda hadden oprechte aandacht voor een ieder in de groep. De woorden die kenmerkend voor hen zijn: warmte, liefde, oprechtheid en puurheid, vanuit het hart. Deze retraite kan ik echt aanraden als je van dans en stilte houdt!
Marjon uit Echt heeft geschreven op 4 maart 2019
Muziek Dans Verbinding Liefde Ruimte Dankbaarheid Fantastisch weekend gehad in Barchem. Aanrader!
Jeannette uit Klundert heeft geschreven op 15 januari 2019
Wat was het bijzonder, de nieuwjaarsviering.... Ik kende er niemand, behalve Michael en Coby. Hoe is het toch mogelijk dat jullie in 1 dag een groep weten samen te smeden .... Wow! Ik heb er geen spijt van en geniet nog steeds na. Ik herken alle berichten die hiervoor gepost zijn. Dank voor jullie energie, aandacht, liefde en natuurlijk alle voorbereidingen! Namaste.
Miriam uit Amersfoort heeft geschreven op 10 december 2018
Genoten van een prachtig weekend in de bossen en duinen bij Schoorl. Al die kaarsjes, die heerlijke dansmuziek, de verbinding voelen in de dans en in de stilte. Verbinding met al die mooie mensen die er waren en verbinding met mezelf. Dank jullie wel iedereen!
Hans uit Utrecht heeft geschreven op 10 december 2018
Weer een prachtig weekend gehad met Dansklooster. Dans en mijmer weekend in Schoorl. Mooie omgeving en nog mooiere mensen. Een warm liefdevol bad.Ik kon in de dans en de stilte diep in mijn binnenste gaan en de liefde ontdekken die ik voel voor mijn medemensen.????
Linda uit Hilversum heeft geschreven op 19 oktober 2018
Afgelopen weekend de herfstdansretraite mogen beleven. Van het begin tot het einde genoten. Het was heerlijk om mezelf te hervinden in de dans. Het weer te voelen stromen na een hectisch en stressvol jaar. Alles mocht er zijn en kreeg ruimte in de dans. De begeleiding door Coby en Michael was fantastisch. Wat een mooi gevarieerd programma, wat een liefdevolle sfeer en wat een fijne, hartelijke mensen. Ik ben er nog vol van. Het danst nog steeds door in mij en ik kom zeker terug bij het Dansklooster om me te laven aan deze bron van positieve energie. Dank en liefs, Linda
Jacky Bruins uit Neede heeft geschreven op 18 oktober 2018
Een geschenk voor mij om aanwezig te mogen zijn afgelopen weekend bij Dansklooster. Een geschenk om in dans, stilte, gewoon te mogen zijn in deze chaotische, vreemde tijd. De dans, het bos en vooral het mogen zijn, temidden van samen_zijn in een energie die me de rust gaf en x op x weer terug brengt hier_nu_zijn... Dankbaar, elke dag nog steeds een moment van verwondering, stilte en ja, een bepaalde leegte, hier vertoeven in het nu_zijn! Liefs, Jacky
Machteld Baekelandt uit Herenthout, België heeft geschreven op 18 oktober 2018
Het voorbije herfstdansweekend in de Boskapel was weer (zoals dat altijd is bij het Dansklooster) een pareltje om te koesteren en nog heel lang van na te genieten. De mooie, intense ervaringen zinderen nog na in mij. Ik voel me ontzettend rustig en energiek tegelijk : gevoed door zoveel moois (de dans - uitwisselingen - labyrint - teksten - Osho meditatie - gedicht -...)en ontdaan van enige ballast (loslaten van overtollige stress)! Het geheel heeft een mooie diepgang van het begin tot het einde. Ik had het geluk om dit alles samen met Bruno, mijn mooie lieve man, te mogen ervaren How could everyone ever tell you you were anything less than beautiful ? How could anyone ever tell you you were less than whole ? How can anyone fail to notice That your loving is a miracle ? How deeply you're connected tot my soul Bedankt Dansklooster, Michaël en Coby en mede deelnemers Me happy !
Gonny Rijpkema uit Berlikum Friesland heeft geschreven op 19 augustus 2018
Wat een top ervaring op de Vlierhof. De combinatie van Stilte en Dansen was een weldaad voor me. Door de professionele liefdevolle begeleiding heb ik me 5 dagen heerlijk gevoeld. Vrijheid en veiligheid waren de thema's voor mij en deze heb ik hier goed kunnen ervaren. Alles was heerlijk, de verschillende meditaties, de prachtige muziek, heerlijk puur eten, fijne omgeving, het labyrint de sauna het plonsen in de vijver. Michael en Coby super bedankt en ook de andere deelnemers. Het smaakt naar meer!
Carolien Buter uit Limmen heeft geschreven op 17 augustus 2018
Wat een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring was de afgelopen dans- en stilteretraite op de Vlierhof voor me. Voortaan nog meer dansend door het leven want wat is dat helend en fijn. Coby en Michael begeleiden voelbaar met hart en ziel en geven je alle ruimte en veiligheid om jezelf te zijn, met alles erop en eraan. En kamperen oo De Vlierhof met die lieve mensen en dat heerlijke eten uit eigen tuin was ook een feestje. Ik ben een bofbips ❤️??
Maggie Labots uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 7 augustus 2018
Een zomerretraite met hart en ziel. Mijn hart is geopend en mijn ziel gevoed. Dank Michael, Coby en Emily en niet te vergeten alle deelnemers.
Miriam uit Amersfoort heeft geschreven op 6 augustus 2018
Een bijzondere dans en zangretraite bij Dansklooster. Gevarieerd programma met voldoende vrije tijd , begeleiding met hart en ziel.
Veren uit Rijnsaterwoude heeft geschreven op 3 augustus 2018
Het was als een bloem die zich opende en de schoonheid deelde met anderen.
Marla uit Leiderdorp heeft geschreven op 26 juli 2018
Heerlijke stilte dans dagen. Warm bad, genoten dank allemaal.
Erika uit Haarlem heeft geschreven op 25 juli 2018
Prachtige stilte dagen met heel mooie mensen in een ondersteunende omgeving die naast de aandacht en professionele begeleiding een geweldige toevoeging heeft! AHO
Désirée uit Baarn heeft geschreven op 24 juli 2018
Dansklooster in Schoorl Een warm bad van Dans, Stilte en Aandacht. Ik kwam om mijn geluid te zoeken. Ik hoorde het verlangen naar stilte in mij. Stil dansend, vond ik ruimte, contact verbinding. Ik mocht weer opbloeien, dansen en spelen. Dankjewel alle mensen met wie ik dit beleefde. Dankjewel lieve, lieve Coby, Michael en Mathilda.
Maartje uit Leiden heeft geschreven op 21 juli 2018
Wat was het heerlijk tijdens de vijfdaagse retraite in Schoorl. Een magisch mooie plek, waar het volop zomerde. - De liefdevolle sfeer van Dansklooster. - Heerlijk eten. Ik heb genoten van dansen, klinken, zee, sfeer, vakantie, stilte en mooie mensen.
Ingmar uit Tuitjenhorn heeft geschreven op 15 mei 2018
Ik heb heel erg genoten van de mooie energie op de lenteretraite. Ik bewonder de open ruimte en de warme sfeer die Michael en Coby gecreëerd hebben tijdens dit weekend. Zodat wij onze essentie konden dansen en elkaar en onszelf konden ontmoeten.Het is een weelde om open te mogen zijn in een prettige omgeving zoals op de lenteretraite. Als je je lichaam beweegt komt er ook iets op gang.Een beweging via voelen naar zijn. Geluid in de vorm van muziek is altijd hier en nu. Ik absorbeer dat en het weerklinkt in mijn lichaam alsof mijn lichaam een klankkast is als van een Stradivarius-viool. Vrijheid in hier en nu! Dank jullie wel voor dit mooie weekend!
Janka uit Neerpelt België heeft geschreven op 14 mei 2018
Met mijn dochter de lenteretraite gedanst, wat een energie heb ik gekregen. De muziek en het goed gevoel van geluk zindert nog door nadien. Mijn dochter zei: ik ben blij dat ik geweest ben, want ik voel me nog altijd blij, en zo voel ik het ook. Dank je wel.
Evelien uit Haarlem heeft geschreven op 19 februari 2018
Na een tijd vol narigheid heb ik mezelf een weekend dans en bezinning in Schoorl cadeau gedaan. Het was precies wat ik nodig had, ik voelde me thuis, heb me heerlijk uit de diepte omhoog kunnen dansen! En genoten van de klankschalen sessie met stemexpressie, me gebaad in de weldadige stilte tijdens de lunch erna, zang en teksten van de groep Vuurvlinders waren kwetsbaar en krachtig, alsof ze wat in mijn hart en ziel zat naar buiten brachten. Daar kan geen therapie tegenop! Dank!
Fieneke uit Katwijk heeft geschreven op 4 februari 2018
Net terug van een heerlijk ontspannen weekend met Dansklooster in Schoorl. Wat was het weer fijn! Gedanst van uitbundig tot ingetogen en alles daartussenin. Stilte en ruimte ervaren, zowel in de danszaal als in de mooie natuur. Een relaxed ligconcert cadeau gekregen. Daarnaast ook mooie gesprekken gevoerd. En lekker gegeten, dat ook nog eens! Klinkt goed, toch? Van de zomer weer nieuwe retraites... Ik weet het wel, ik ga weer mee!
Esther uit Castricum heeft geschreven op 12 december 2017
Weekend dans en klank in Samaya waar de sneeuw om ons heen meedanste en klonk. Wat heb ik beide gemist het afgelopen (anderhalf) jaar en wat heerlijk dat ik dit mezelf cadeau kon doen. Tot de volgende keer <3
Hans uit Nieuwegein heeft geschreven op 12 december 2017
Samaya was een echt sprookje in de sneeuw met dans en stembevrijding. Een heerlijke combinatie. Ik ben blij dat ik mezelf dit gegund heb.Tot een volgende keer. Ik kijk er nu al vol verwachting naar uit.
Madeleine uit Amsterdam heeft geschreven op 19 oktober 2017
Een cadeau aan mezelf om mee te gaan met dansklooster op avontuur in de dans. Pracht plek in de Boskapel in Barchem
Laura uit Warmenhuizen heeft geschreven op 21 augustus 2017
Na even wennen en aankomen in de groep hebben mijn kinderen en ik een hele fijne en intense tijd gehad. Wat bijzonder te ervaren hoe de hele plek, de groep, het team alles met liefde omgeven was. Het heeft mij geraakt hoe het kinderteam mijn kinderen zag en ze liet zijn wie ze zijn en ze toch deel van.de groep lieten zijn. En ik heb ontzettend genoten van het dansen. Hoe heerlijk om elke dag te dansen, in beweging te zijn, alles te laten stromen. Dank voor de prachtig afgestemde begeleiding Michael en Coby.
pieter uit steenderen heeft geschreven op 20 augustus 2017
Wat heerlijk te ervaren dat je jong kunt zijn in en oud lijf. Dat leeftijd slechts een gedachte is en dat alleen hier en nu belangrijk is. Wat heerlijk te kunnen lachen, diep van binnen uit. Wat een ervaring te kunnen huilen van geluk omdat ik me gezien voel. Prachtige week op de Vlierhof die nog steeds niet voorbij is.
Bea uit Castricum heeft geschreven op 17 augustus 2017
Terwijl mijn dochter met haar nieuwe vriendinnen naar trampoline en kikkervijver huppelt, ben ik aan het dansen of lig lui in een hangmat te lezen. We zijn hier samen en nemen ook tijd voor onszelf. Dansen, springen, spelen, lachen en zingen tijdens de Ouder/Kindweek van Dansklooster op de Vlierhof = zalig. Juul noemde op de terugreis het eten als een van de leukste dingen. Van de maaltijden tot de bloemen op tafel, de muziek en de activiteiten voor de kinderen; alles is met zoveel liefde gedaan door Michael, Coby, Mathilda en alle helpende handen van het kinder- en keukenteam. Verhip... zijn die vijf dagen nu al voorbij? Nagenietend dankbaar!
Brigitte uit Zevenaar heeft geschreven op 11 augustus 2017
Mijn verlangen dient zich aan ik dans en zing alsof mijn leven ervan af hangt wat is het fijn je een vrij mens te voelen te-midden van de anderen er is ruimte voor iedereen om zichzelf te zijn, zo ervaar ik het wat een mooie mensen die ik zie de sfeer, de liefde, het samen mogen zijn eindeloos als dank voor ieder een roos .
Lisette uit Nijmegen heeft geschreven op 24 juli 2017
Tranen Ik hou van tranen Ik verblijf in mij Ik zie kleuren zacht en stralend Alles ont-vouwt zich zoals het ont-vouwt Ik verblijf in mij Warme ruimte op ademritme Alles ont-vouwt zich zoals het ont-vouwt Neuriën Warme ruimte op ademritme Luchtig Neuriën Huilen is zingen met tranen Luchtig Verwondert Huilen is zingen met tranen Geeft geluid en ontvangt vibratie rondgang Verwondert Ik zie kleuren zacht en stralend Geeft geluyid en ontvangt vibratie rondgang Ik hou van tranen 18 juli 2017 Schoorl ©LizArts
Suzanne Faasse uit Alkmaar heeft geschreven op 20 juli 2017
Retraite Dans en Relaxweek '17 Heel en Al in Schoorl 'Ontembaar' Ik ben ontembaar Ik ben hier Ik zie jou We zien samen het vuur Ik ben hier Ik voel me wakker We zien samen het vuur Starend kijken we er naar Ik voel me wakker Alles siddert, tintelt ....en knispert Samen kijken we er naar Raak het aan, geraakt, gekraakt Raak me aan.... Alles siddert, tintelt....en knispert Vuur me, blus me niet, tem me maar blus me niet... Raak het aan, geraakt, gekraakt Raak me aan Fluister mijn huid... Vuur me, blus me niet, tem me maar blus me niet Ik zie jou Fluister mijn huid Ik ben ontembaar.... Suzanne Faasse juli 2017
Gea uit Dieren heeft geschreven op 20 juli 2017
Wat een mooie week dansen, zingen en heerlijk eten in de duinen van Schoorl. Na een week voel ik het nog in mijn lijf. Helemaal mijn eigen beweging en geluid mogen maken. Prachtig hoe dit in eigen tempo, mag ontvouwen. Niet te vangen in zinnen : stromen, verbinden, loslaten, eigenheid, ruimte. Michael, Coby en Emily heel erg bedankt voor deze mooie week. Joni heel erg bedankt voor de heerlijke maaltijden en tussendoortjes.
Mirjam uit Haarlem heeft geschreven op 19 juli 2017
Met weerstand ga ik naar de dans en zing retraite in Schoorl....ik heb zo hard gewerkt, inclusief wat conflictueuze ervaringen en ik voel me gesloten......bekneld. De idee om vijf dagen met een groep wildvreemden te zijn trekt mij, als niet-groepsmens, niet aan. Maar ik weet intussen dat het leven zich altijd verrassend en leerzaam ontvouwt, dus uiteraard ga ik....de weerstand met mij meenemend.... En dan gebeurt het wonder....als vanzelf en bijna magisch verbindt de groep wildvreemden zich....voorbij vorm en woorden. Michael, Coby en Emily weten een mooie, liefdevolle, oordeel vrije ruimte te creëeren en daarin kan de beweging en klank van binnen naar buiten plaats vinden. En vervolgens ontstaan er openingen, ruimte in het lichaam en in de geest. Creativiteit borrelt op, alsook speelsheid, humor, kracht en bovenal liefde....als een bruisende stroom energie vanuit de aarde, door het lichaam, naar de ruimte en weer rond....het lichaam brengt aarde en ruimte samen. Onderweg krijgen (lang) verborgen gevoelens en emoties de vrijheid om zichzelf te laten zien....bewegen en zingen met angst, woede, verdriet en pijn doet de emoties (een stukje) oplossen in die stroom van liefde, niet door verzet tegen de emoties maar juist door het geven van ruimte en liefde. En uiteindelijk voelen we dat we samen die stroom van liefde zijn.....wat een schoonheid...wat een wonder! Met diepe dankbaarheid buig ik voor Jeroen, Coby, Emily, Max, Petra, Michael, Judith, Gea, Helmie, Danielle, Carolien, Annemarie, Irene, Joni en mijzelf.....AHO❤️
Helmie uit Venray heeft geschreven op 18 juli 2017
Zoveel mooie mensen bij elkaar.....Iedereen zo verschillend. Onze wegen kruisten elkaar even op ons levenspad. Er was ruimte voor alles wat er in het moment aanwezig was. Door deze ruimte die ik mocht ontvangen heb ik een enorme bevrijding mogen ervaren. Deze bijzondere week in het dansklooster heeft me meer gebracht dan ik vooraf had durven dromen.
Jeroen uit Houten heeft geschreven op 16 juli 2017
Een mooie week vol verwondering en introspectie. Een week die me doet beseffen dat het niet erg hoeft te zijn, en misschien zelfs wel fijn is, om me met de stroming te laten meevoeren richting het onbekende. Dat wanneer de niet-passende puzzelstukjes worden losgelaten ze zelf een plekje zullen vinden, en hoe bevrijdend het kan zijn om me over te geven aan het plaatje dat ontstaat.
Janneke Nijboer uit Hazerswoude-Dorp heeft geschreven op 2 juli 2017
Over mijn ervaring van afgelopen zaterdag schreef ik een blog, die ik graag met jullie deel. Het vertelt iets over hoe waardevol het is wat jullie doen. Heel veel dank. http://www.bermoogst.nl/ontmoeting-oude-vriendin/
Clasina uit Tilburg heeft geschreven op 2 juli 2017
Door de prachtige plek; tuinzaal en tuin van Samaya, de mooi uitgezochte muziek van Michael en de rustige begeleiding van Coby kwam ik weer thuis in mijn lijf, mijn gevoel , in mijzelf. Een voedende helende ervaring!?
Monique uit De Bilt heeft geschreven op 9 mei 2017
5-7 mei: er even tussenuit: mooie plek, fijne mensen, heerlijke dans met prachtige muziek en lekker gezond eten. Dank Coby en Michael en David
Mirre uit Haarlem heeft geschreven op 8 mei 2017
Dankbaar mocht ik meebewegen... vertrouwd en ook weer nieuw Mooie ontmoetingen Sprookjesplek - Heel en Al De muziek bracht me terug op plekjes van mijzelf Juist daar waar ik ook mag zijn Speels, voelend en in zachtheid AHO Tot ziens op de Vlierhof :)
Jantje uit Deventer heeft geschreven op 5 februari 2017
En ook al was het winter en wat grauw... Alles kwam in volle bloei ontstond er Licht.... Prachtig bewegend liefdevol Licht in jou en mij en jou... Stralende Fonkelende energieën Die onbevangen En verwonderd De dans van de winter Dansten.... Dankbaar voor zoveel Licht En zoveel Bloei Dankbaar voor een vruchtbare dag zo midden in de winter Jah..... De winter dans en natuur dag ? Jantje
Lisette uit Nijmegen heeft geschreven op 8 januari 2017
Wat een heerlijk feest! Lijfmuziek was fantastisch, ik kan niet wachten tot de volgende Dansklooster ontmoeting
Jozé Stoop uit Boekel heeft geschreven op 11 november 2016
Op 5 november j.l voor het eerst naar dansklooster geweest.Ik wilde, voelde dat ik letterlijk en figuurlijk weer in beweging moest komen en dat is daar zeker gelukt. Woorden schieten tekort om mijn ervaring, mijn gevoel te delen. Daarom alleen maar een heel hartelijk dank je wel vanuit het diepst van mijn hart voor deze dag/ervaring. Ik kom vast en zeker nog eens terug.
Hans uit Nieuwegein heeft geschreven op 25 oktober 2016
Lieve Coby Mathilda en Michael De herfstretraite was een bijzondere ervaring zoveel liefde en verbondenheid. Prachtige dansers en danseressen die samen een kleurrijk geheel vormen. Ik zal vaker deelnemen in de toekomst. Het was een geweldige ervaring.
Elske uit Groningen heeft geschreven op 6 september 2016
Lieve Mathilda, Michael en Coby, Ik wil jullie graag bedanken voor de mooie week die ik heb meegemaakt. De balans dans, stilte, vrijheid en aandacht was voor mij zo welkom. Ik ben tot rust gekomen. Ga zo door met wat jullie doen, zo vol liefde en toewijding.. Lieve Groet, Elske
Armand uit Tongeren heeft geschreven op 27 augustus 2016
Gedragen door een bedding van liefde, tederheid en veiligheid hebben we gedanst tot onze harten volledig open gingen naar elkaar en naar onszelf. De kinderen in ons mochten en konden vrij spelen met elkaar, geen oordeel, geen twijfels, geen angsten die ons (op den duur nog) beperkten. Verbinding, herkenning, erkenning....we zijn allemaal maar mensen, ieder op ons eigen pad. En soms kruisen deze paden elkaar en ontstaan er wonderlijke ontmoetingen!! Dank aan Michael, Mathilda en Coby!
Lisette uit Nijmegen heeft geschreven op 26 augustus 2016
Dankbaar en overwhelmed with love. Wat een mooie mensen heb ik mogen ontmoeten en bewonderen, mijn hart heeft geklopt met diepe emotie en liefde, intens en speels, licht en met sprongen. Diep geraakt heb ik vanmorgen thuis weer een heerlijke cappuccino gemaakt: eenvoudige perfectie! Liefde en omhelzingen Lisette
Claudia uit Liessel heeft geschreven op 26 augustus 2016
Terug van het dansklooster … de stilte, de dans, de lach, de traan, de verbinding, de ondersteuning/de aanraking, het kind …dit alles huist in mij, is mijn thuis… het mogen voelen, mogen beleven… nieuw leven in mogen blazen… Yeah! Het mag er allemaal zijn ??? en het geeft me vleugels ☺️
Kuun uit Heuvelrug heeft geschreven op 21 augustus 2016
Over de dans,massage,yoga week van aug 2016 op de Vlierhof: Ken je dat? Dat dansen meer dan dansen is, yoga meer dan yoga, en stilte meer dan stil? Dat vrouwen meer dan vrouwen zijn. Dat samen zoveel meer is. Omdat alles liefde is? Omdat een hart danst als het open mag, als het in verbinding is? Omdat alles mooi is als het bewegen is. Ken je dat? Op de laagjes zweven naar nog meer... liefde. Zo veel... Energie delen en ontvangen. Steun uit een krachtig veld. Ik was een week samen met 19 vrouwen en 1 man (thank god:-))... Dan is delen niet alleen vermenigvuldigen. Het is samen groeien, leren, wegvliegen, landen, indalen... en vooral ook schitteren. We dansten en deelden daarin pijn en geluk. Beweging op herkenning. Zo fijnbesnaard. Alles is gevoeld en gedanst. Authentiek en liefdevol was die omarming. Die wij samen waren. En zijn. Ik ga het bij me dragen. Samen met Coby Geertsma, Mathilda van Ameijde en Michael Verheijen van Dansklooster beleefden wij de verrassing van ons leven. Dat er meer dans zit in ons bestaan, meer hart, dat er meer klopt dan wij wisten. Amen voor onvergetelijke dagen waardoor er nu een ritme in mij klopt, dat maar niet kan wachten te worden geleefd. Alles was zo mooi voor ons neergelegd, gekoesterd en gedragen.... We vlogen door de dans, zagen de ruimte als een kans... Op het ritme van dat schitterende Dansklooster. Ken je dat? Dank dat ik jullie ken❤️
Bernanda uit Zoetermeer heeft geschreven op 19 augustus 2016
Mooier dan we vooraf konden bedenken was de ouder-kind week voor ons. Veel plezier, veel emotie en een hele mooie balans in ont-moeten. Een aanrader voor iedereen die in contact wil komen: met zichzelf met zijn of haar kind(eren) en met anderen. Dankjewel Mathilda, Michael, Coby en Susanne, het was onvergetelijk!
Bea uit Castricum heeft geschreven op 19 augustus 2016
Wat een prachtige en warme afwisseling van lekker dansen, plezier, spelen en mooi, humoristisch, diepgaand en soms ook ontroerend contact met andere ouders en kinderen en een heerlijk gevoel van vrijheid. 'Jaaaa graag!!', jubelde mijn dochter toen ik haar voorstelde volgend jaar weer te gaan.
vera uit Castricum heeft geschreven op 18 augustus 2016
Mijn woorden van deze week waren Liefde, thuiskomen en Eigen kracht. Gedragen door de muziek en de groep, gevallen en weer opgegooid. Met de helft van ons gezin hebben we genoten, zijn geprikkeld en geïnspireerd, aangevuurd. Dankbaarheid, vrij en verbonden.
Angelieke uit Beek ubbergen heeft geschreven op 18 augustus 2016
Het was een bijzondere week,met nu eens een zorgrol en toch gedanst.dansen is voor mij het ervaren van vrijheid ,ontmoeting loslaten en zeer lieve mensen die dan spontaan in kontakt met elkaar komen.dankje lieve Mathilda ,Michael ,Coby en Susanne en alle deelnemers waarmee ik ieder op zich een bijzonder kontakt ervoer.zo vrolijk en speels heerlijk.
Myrtle uit Wassenaar heeft geschreven op 16 augustus 2016
Wat een fijne Ouder-Kind zomerweek, samen met mijn zoontje op de Vlierhof! Een echte aanrader voor ouders en kinderen, om rust en ruimte voor jezelf te creëren én samen met je kind/gezin te zijn en met andere mooie mensen te kunnen verbinden op speelse wijze. En dat op een mooie plek als de Vlierhof! In de ochtenden kon ik heerlijk dansen, in mijn lijf zakken, uit mijn hoofd komen en meer gaan voelen en bewegen op de mooie muziek. Met mooie poëtische woorden van Michael of Mathilda. Dat was echt een cadeautje voor mij! En de rest van de dag werd op ontspannen wijze ingevuld voor de ouders en kinderen samen. En in de avond kampvuur, mantra's, nog meer dans of massage en andere leuke dingen. Michael, Mathilda en Coby hebben iets prachtigs gecreëerd! En een superleuk kinderteam om de kinderen bezig te houden. Een week vol poëzie, kind zijn, stromen in dans, je lekker voelen in je lichaam, subtiliteit om de schoonheid van het leven te voelen en vol inspiratie weer naar huis te gaan. Erg dankbaar voor deze mooie ervaring!
paula uit Den Haag heeft geschreven op 9 augustus 2016
Een zomer retraite met dans,massage en yoga. Lichtvoetig en onbevangen begon ik eraan. Hopende op een mooie week. Niet wetende hoe mooi die week zou zijn. Want dat was die! Wat een mooie mensen, mooi contact met en zonder woorden, contact met de ander en contact met jezelf. Het geheel , in een warme bedding van begeleiding, maakt dat ik enkele dagen nodig had om weer op aarde neer te komen. Iedere emotie kwam zo binnen. De wereld is zo mooi!!! Het is in mij weer gaan stromen. Dank, lieve Coby, Mathilde en Michael.
Rita uit Hilversum heeft geschreven op 8 augustus 2016
Nog aan het na genieten van mijn zomer retreat Dans, yoga en massage vakantie Mijn cadeaus aan het bewonderen de goodybag en mijn persoonlijke vlinder van bewondering Dit waren bijzondere dagen De eerste dagen kon ik mijn beleving en ervaring nog wel onder woorden brengen. De laatste paar dagen merkte ik dat ik dat niet meer met woorden kon omschrijven De stilte, dat was ook goed, dat mocht ook Hoe bijzonder om zo te mogen zijn, zo puur, zo zuiver Precies zoals ik mijn leven wil leven, jezelf mogen zijn, van anderen en vooral van jezelf elkaar elkaar laten zijn Woorden schieten tekort om de gevoelens van dankbaarheid te omschrijven Dankbaar dat iedereen zichzelf kon zijn Dank jullie wel dat jullie er waren lieve mensen Dank aan Dansklooster voor het mogelijk maken van wat een geweldig mooie week. liefs Rita
Chantal Goossens uit Den Haag heeft geschreven op 8 augustus 2016
Grote dank voor de bedding die jullie creëren. Een plek waar ik mijzelf kan dansen. Ruimte waarin ik de ander mag ontmoeten. Vreugde dans en diepe buiging voor jullie. Chantal Goossens
Tine uit Fijnaart heeft geschreven op 5 augustus 2016
Voel je kind. Voel je vrij. Voel je kracht. Voel je jij. Voel de warmte. Voel de kou. Voel het verschil tussen mij en jou. Voel de smeltkroes van jou en mij. Voel je samen verdrietig en blij. Voel je niks ook dat is oké. Voel wat je voelt en doe het daarmee. Dankbaar voor wat jullie mij gaven. DANSKLOOSTER wat een veilige haven. Lieve groet Tine
Gondelijn uit Delft heeft geschreven op 27 juli 2016
Dank dank dank! Rust gevonden in het licht dat via mijn ogen en adem verbinding maakt tussen mij en moeder aarde. Ik heb mijzelf helemaal kunnen laten zien en horen, via diezelfde adem klank gegeven aan wat er in mij leeft. Ik voel me liefdevol in verbinding... Voor wie dit leest en denkt, waar gaat dit over!? Als je twijfelt... Lekker dansen, zingen, eten, lieve mensen, mooie natuur dus gewoon gaan : )!! De rest komt vanzelf. Ahoo
Mirjam uit Veldhoven heeft geschreven op 27 juli 2016
Wat een mooie dagen hebben wij gehad! Mooi bewogen, mooi gezongen, veel plezier, maar ook tranen... Wat zijn jullie lieve mensen! Op de achtergrond, bescheiden, maar toch aanwezig! Vandaag, begint alles een beetje door te dringen... moe, maar heel voldaan kijk ik op deze dagen terug! Wat een gevoel, wat een mooie mensen allemaal en wat een prachtige plek! Ik ben blij dat ik heb mogen laten zien wie ik ben en waar mijn passie ligt! Bedankt daarvoor! Dikke knuffel, Mirjam
Gert uit Houten heeft geschreven op 27 juli 2016
Dans en zang 5 daagse de 4e keer, dit keer in Schoorl. Vrijdagmiddag beklommen we ons steile 5 daagse pad. We werden al direct beloond met een idyllisch tafereel, het spiritueel centrum ingebed tussen duin en bos. Wauw, die kreet liep als een rode draad door deze onvergetelijke dagen. Verwondering op verwondering, direct dus voor dat we ook maar een lied zongen of een dans dansten, die resonantie die mooie verbinding, die warmte. Emily, Mathilde en Michael wisten ieder op hun eigen wijze een veilige omgeving te realiseren, waarin de ziel/hart met het lichaam mocht dansen en lang gekooide zangvogeltjes een hemelse zang lieten horen. Niets werd op slag alles en stilte werd ZIJN. Wij dreven op de licht deinende golven, maar overwonnen samen ook de razende storm. Nadat we weer terugkeerde in de dagelijkse realiteit, in dit geval het parkeerterrein van Schoorl bleek mijn auto niet te starten omdat mijn accu paradoxaal genoeg leeg was. Dus ten slotte kreeg ik ook nog een lesje nederigheid. Ahoo
Birgit uit Liempde heeft geschreven op 26 juli 2016
Dansen en zingen aan zee; zo duidelijk dat ik wilde gaan. En wat was het genieten: elke seconde. Het zo warrne welkom van Emily, Mathilda en Michael. De groep, de locatie, het heerlijke eten van Judith, de zon. Alles klopte! Een samenspel van klanken en bewegjngen. Samen en apart, blijheid en tranen, lichtheid en zwaarte. Intense dagen, rijke dagen, bijzondere dagen. Gedragen, gedanst, losgelaten en genoten. Tot de volgende dans, met heel mijn hart, heel graag
Marjan uit Bathmen heeft geschreven op 11 juli 2016
Wat een prachtige waardevolle ontlading en oplading was het weer. Ik heb weer ruimte ervaren... ruimte voor plezier, beweging, stilstaan, verdriet, boosheid, liefde, contact en alleen zijn... Ah... ruimte om gewoon te 'zijn'. Heeeel fijn! En wat wordt iedereen daar mooi van! Echt een bijzonder mooi aanvullend team hebben jullie zo samen, die dit alles gebalanceerd laat zijn zoals het is, wil en kan.
Jantje uit Deventer heeft geschreven op 3 juli 2016
Hoe beschrijf je zoiets magisch? Liefde stroomde en maakte de dans, begeleid door de Stilte van de natuur, waarin ik danste met de bloemen, een kikkerconcert die me meenam en bewoog van binnenuit... Vervolgens Dansend onringd door de grenzen van een prachtige tuinzaal die gevuld werd met klanken die de ziel liet stralen... Wat een geweldige dag, dans, samenZijn en Begeleiding en niet te vergeten de aardse genoegen van een heerlijke lunch. Mathilda, Michael en Coby, dankbaar dat ik er kon en mocht zijn en dat dansklooster er is. ?
Angelieke uit Beek ubbergen heeft geschreven op 22 mei 2016
Gisteren bij de Stoutenburg. Waar de rhodendendrons in bloei staan, het welkom van Mathilda en Michael begon de dag goed. In wezen werd ik diep geraakt door de muziek van Michael en de contacten in de dans met anderen. Ik voelde me op vele niveaus aangeraakt, geraakt. De levendigheid waarmee ik dan contact krijg is onbeschrijflijk. Zonder woorden kun je je vele nivaeus van contact bereiken. dankjewel Mathilda voor je nabijheid en dankjewel Michael voor het contact via de muziek. Dankbaar dit mee te mogen maken
Carolina uit Amsterdam heeft geschreven op 9 mei 2016
Wonderlijk mooie dagen beleefd. Na een korte interne worsteling 'met de klooster omgeving', heb ik me over kunnen geven aan de muziek en bewogen, gedanst, ontdekt, stil geweest. Geraakt op diverse 'hoekige' punten van mn ziel. Dank voor de manier waario jullie dit laten ontstaan. Samen en alleen. Een open uitnodiging en alles wat jullie daarvoor deden. En misschien nog wel meer voor wat jullie niet deden. Zoveel ruimte....., heel fijn!
Daniëlle uit Almelo heeft geschreven op 6 mei 2016
Het was heerlijk om in een warme, liefdevolle sfeer jezelf mee te laten nemen in de flow van de mooie muziek, en je te uiten in dans en beweging. En genoten van de natuur, de rust en stilte. Het was bevrijdend en helend en deed mijn energie weer stromen! Dank jullie wel Mathilda, Michael en Coby!
Anna uit Den Haag heeft geschreven op 27 maart 2016
Wat een heerlijk weekend was het op de mooie locatie in Schoorl! Zoveel vrije dans op prachtige muziek en ook de vrijheid om tussendoor te genieten van een kopje thee in de lounge hoek. Dans, yoga, massage en verdieping in een ontspannen, warme, gezellige, actieve en relaxte sfeer. Veel dank, ik kom zeker vaker terug!
Annelies uit Leiden heeft geschreven op 1 maart 2016
Wat is het toch dat me steeds doet terugkeren naar Dansklooster? De enorme boost die het elke keer geeft: of het nu een weekend of een dag is, ik kom er stralend, vol energie en levenslust van terug. De blije open veilige sfeer waarin alles er mag zijn geeft zoveel vrijheid dat alles zo heerlijk gaat stromen, ik m’n kracht nog meer kan voelen. De afwisseling van op mezelf en in verbinding zijn is magisch, zo mooi! Dankbaar, lieve Mathilda, Michael en Coby! Annelies
Angelieke uit Beek ubbergen heeft geschreven op 1 maart 2016
Het was een prachtige dag met begeleiders volkomen vanuit het hier en nu regeren Mathilde met tederheid Coby zeer en thousiast en Michael met prachtige uitgezochte muziek in het moment en allen zo dichtbij in het zijn,dankbaar dit mee te mogen maken
Mark van Baalen uit Leusden heeft geschreven op 28 februari 2016
Zaterdag 27 februari eerste dans/natuur zaterdag met dansklooster meegemaakt in kasteel Stoutenburg. Heerlijke dag op een prachtige locatie, beginnend met een 2 uur durende dansreis, met rustige en uitbundige dansmomenten, verstilling, verdieping en ruimte. Niks hoeft,je volgt je eigen ritme. De uitgekozen muziek van Michael is top. Middag met buitendans en natuur. Daarna nog dans en meditatie. Michael, Mathilda en Coby zijn een perfect team die je een geweldige ervaring geven. Respectvol en gevoelig houden ze met iedere deelnemer contact. Je voelt je veilig en vrij. Een aanrader!