fbpx

 

    Geniet van de luxe

4 – daagse zomerretraite

 

 

Dans & Hartsongs

13 – 16 augustus

Samaya

i.s.m Emily

Tijd voor jezelf,

een heerlijke balans tussen bewegen en bezinning,

van actief bewegen tot diepe ontspanning.

Van Dans tot Klooster

 

Waar je naar verlangt…

 

Een vakantie vieren waarin je beweegt, klinkt, zingt, ademt, deelt en tot rust komt. 4 volle dagen met een groep mensen die hier ook zin in hebben. Gewoon echt even tijd voor jezelf, om dat boek te lezen en om samen in de zon magische momenten te beleven. Tijd voor helende gesprekken.

De afgelopen jaren hebben wij ons retraiteprogramma verdiept en meer vorm gegeven. We hebben onze naam Dans en Klooster meer en meer in het programma door laten weven. Wij hebben de balans gevonden tussen actieve en rustige sessies. Wij hebben onze kwaliteiten gevonden en in het licht gezet en dat maakt onze sessies krachtig en geven we vol overgave.

.

.

Ik doe mee

.

.

Dansen

Heartsongs

Ontspanning

Samaya….

Wanneer je binnen loopt is er een zee van rust, je vertraagt wanneer je door de gangen loopt… De locatie straalt een  stilte en rust uit. Op deze plek vol aandacht kun jij je onderdompelen aan het programma en er is genoeg tijd om te schrijven, te lezen, te wandelen en uit te rusten.

Onze sessies zullen op vershillende plekken zijn, we zullen in de kapeldansen, in de tuin en onze eigen dansplek. Deze heeft toegang tot een terras en de tuin, je kunt altijd naar buiten wandelen.

Wat kenmerkt de retraites van Dansklooster?

Coby & Michael begeleiden samen de retraites. We stellen ons graag persoonlijk aan je voor.

Diversiteit, creativiteit, subtiliteit, speelsheid, onderzoekend en passie zijn woorden die bij mij passen. “Ik wil graag met heel mijn Aandacht voor jou en voor de groep zijn”.

meer over Coby 

Stroming van het gevoel, het openen van de zintuigen, het toelaten van de emotie, het spelen, de flow van energie, over en weer. Dat wil ik meegeven tijdens de retraites

meer over Michael

Ervaringen van…

Gonnie uit Amsterdam

Het dansweekend in Epe was heerlijk en een bijzonder cadeau van mijn kinderen en kleinkinderen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik weer kon dansen. Het was een tijd geleden dat ik gedanst had. Dansen met Dansklooster begeleid door Coby en Michael is een intense ervaring, zij hebben samen gezorgd voor een fijne sfeer en fijne muziek. Ik ben weer wakker gedanst en voel de veerkracht weer. Dansen is het mooiste om bij zelf te komen. Super bedankt allemaal.

Jose uit Haarlem

5 dagen  in de Vlierhof, 3 dagen in stilte,dit was heilzaam. Alleen er heen gegaan,prettige mensen ontmoet en goed begeleidt op alle fronten door Coby en Michael en verwent door het keukenpersoneel met het heerlijke vegetarische eten. Een goed en afwisselend programma. Fijne en goede logeerruimte op een mooi groot terrein met mooie bomen en planten en leuke kippen en een haan. Heerlijk binnen gedanst en ook veel buiten in de vrije natuur. Ik mis nu,ondanks mijn goede privéleven,na 4 dgn de rust en ruimte voor mezelf!

Greet uit Lier

De dans en natuur retraite was voor mij zo mooi, zo magisch dat ik het moeilijk vind om er woorden aan te geven. Onvergetelijk.
Coby en Michael zijn heel mooie mensen die er staan en vanuit hun zachte kracht aanvoelen en mee bewegen met de flow.

Thema van de zang en dans dit jaar is vrijheid. Lucht en ruimte geven aan jouw stem zodat jij in volle vrijheid kan klinken, zingen en jouw creativiteit mag laten stromen. Ook als je misschien nog nooit hebt gezongen of niet durft. 

Emily van Orsouw geeft zangcoaching, begeleid koren en organiseert mantrasessies, kirtans, ligconcerten en zangwandelingen met haar band Inner Moon.
In de zang en dansweek werken we met mantra’s, heartsongs en eigen impovisaties om jouw stem vrijheid te geven. Een combinatie van samen zingen en intunen met anderen en voor jezelf zingen en klank vinden die bij jou past.  Misschien heb jij een lievelingslied of mantra die je graag zou willen zingen. Laten we daar ruimte voor maken! 

Over Samaya

Conferentiecentrum Samaya is een kleinschalig kloosterhotel gelegen in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht, op een groene plek tussen de Betuwe en tegen de Utrechtse Heuvelrug waar het nog echt stil is. Hier kom je thuis in een sfeer van ruimte en rust met een team dat garant staat voor een onbezorgd verblijf. Hier hebben wij een heerlijke retraite waarbij de 4 hectare Engelse landschapstuin een onlosmakelijk onderdeel van ons programma zal zijn. 

labyrint in Samaya

Lees meer

over centrum
Samaya

Waar je slaapt

Goed nieuws! Vanwege de zomeractie vanuit Samaya krijgen onze deelnemers een eigen kamer. Je kunt zo echt duikelen in rust en landen op jezelf.  

 

 

Het begin van jouw retraite…

.

.

Ik doe mee

.

.

Het is eigenlijk al begonnen he!

Rond 10:00 mag je Samaya binnen lopen. Wil je de avond van te voren al komen? Laat het ons weten, dan reserveren wij je kamer een nachtje eerder, je krijgt hiervan apart een factuur. Wij staan vanaf 10:30 voor je klaar. 

In Samaya hoeven we nergens bij te helpen, het is heerlijk landen en ons laten verzorgen op deze prachtige plek.

 

Jouw weekend

Het volledige tarief is €987,-

Dit is inclusief programma. Logies en ontbijt, dinner koffie, thee fruit en koekjes. En inclusief 21% BTW.

De tarieven worden als 1 bedrag betaald op het moment van ticket-reservering – Algemene voorwaarden

Het programma…

Aankomstdag
10:30 aankomst
11.00 welkomst dans
14:00 lunch & Bezinningstijd
16.00 sessie
18:00 diner
20.30 rustig avondprogramma

De 2 volle dagen
8:00-9:00 open ontbijt
10.30 sessie
14.00 lunch & bezinningstijd
16.00 sessie
18.00 diner
20.30 rustig avondprogramma

Loslaatdag
8:00-9:00 open ontbijt
10.00 afscheidsdans
14.00 lunch & laatste deelcirkel

Perfect programma

Elke dag zullen we dansen en zingen. En elke dag zullen we een rustiger onderdeel hebben. Het rustige onderdeel kan bijvoorbeeld zijn: een zachte dans, cacaoceremonie, ademsessie, klanksessie, kristallen klankschalen,Ho’ oponopono & meditatie. Tijdens deze sessies is er tijd voor bezinning, om te vieren, te lachen en stil te staan bij het leven. Om te ontdekken wat een goed leven is. De combinatie met de rustige en verdiepende sessies en de danssessies zorgt er voor dat body en mind in beweging en balans komen. Dit zorgt voor een luchtigheid en een diepgang.

De kracht van Dansklooster is inspringen in het moment. We hebben onze koffer vol mooie sessies en ceremonies, gaandeweg gaan we ontdekken wat we uit de koffer pakken. Een programma op maat.

Heb je een vraag?