fbpx

Algemene Voorwaarden

We hebben de Algemene voorwaarden onderverdeeld in een aantal onderwerpen. Zijn er vragen over? Neem dan zeker contact met ons op. De huidige voorwaarden zijn vastgesteld op 1 november 2020.

Aanmelden

Aanmelden kan alleen via het deelnameformulier die op de website staat.

 • Voor dansavonden is aanmelden niet noodzakelijk tenzij anders vermeld.
 • De bedragen op de boekingspagina zijn geldend.
 • Bij het omzetten of veranderen van de aanmelding wordt €50,- administratiekosten in rekening gebracht.
 • Betalingen lopen via de boekings pagina van Hipsy.
 • Als je je last-minute aanmeldt is je plek pas definitief na ontvangst van betaling.
  Zolang er geen betaling binnen is, kan de plek aan een ander worden gegeven.
 • Bij het boeken ontvang je gelijk een factuur. We kunnen het factuur niet aanpassen.
Annuleren
 • Bij annulering tot 60 dagen krijg je 75% van het betaalde tarief terug;
 • Bij annuleringen binnen 60 dagen krijg je 50 % van het betaalde tarief terug;
 • Bij annuleringen binnen 28 dagen krijg je 0% van het betaalde tarief, en een dansbon bij een retraite van 2-3 dagen €75,- en bij een 5 daagse €100,-.
 • Je mag in overleg met ons een ander jouw plaats laten innemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vinden van deze vervanger.
 • Het bovenstaande geldt ook voor annuleringen i.v.m. ziekte of andere overmacht.
 • Mocht een deelnemer tijdens een event vertrekken om wat voor reden dan ook kunnen we geen geld teruggeven
 • Als een retraite of dansdag door Dansklooster wordt geannuleerd komen we met een nieuwe datum of ontvang je je betaling retour.
Verantwoordelijkheid
 • De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het aangeven van persoonlijke omstandigheden (medicijngebruik, omstandigheden die invloed kunnen hebben op de dans etc.)
 • Wanneer een deelnemer niet op de foto wil moet hij/zij dat duidelijk aangeven. Wij streven ernaar hier secuur mee om te gaan.
 • Dansklooster is tijdens alle programma’s niet verantwoordelijk voor de persoonlijke eigendommen en de gezondheid van deelnemers. Deelnemers dragen zelf deze verantwoordelijkheid.
Privacy

Privacyverklaring van Dansklooster

Jouw recht op privacy
Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen.

Welke gegevens wij van jouw bewaren
Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, leeftijd, mail-adres, telefoonnummer, dieet ) zijn alleen voor ons en zullen jouw gegevens alleen met een locatie delen wanneer dat nodig is. Een dieet vragen wij niets voor niets en geven dit door aan de kok van de locatie.

Toestemming ontvangen nieuwsbrieven via mail
Ook wijzen wij je er nog even op dat als je geabonneerd bent op onze nieuwsbrieven (Dansklooster en/of ecstaticdancealkmaar) je daarvoor zelf kunt afmelden. Onderaan de nieuwsbrieven vind je elke keer de link ‘afmelden’. Druk daarop als je er genoeg van hebt. Als je niets doet, blijf je gewoon de nieuwsbrieven ontvangen. Daar heb je al eerder toestemming voor gegeven.

Beveiliging
Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doen wij. Op internet bewaren wij niets van jou. Alles wat we via Mail, WhatsApp of Facebook Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Alleen wij hebben toegang tot onze telefoons en computers. Deze zijn beveiligd met een wachtwoord.

Onze site zijn etalages, alleen voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. Wij beheren onze eigen website en zitten bij een van de betrouwbaarste servers die er zijn en vertrouw op de bescherming van onze gegevens.

Analyse van gegevens
Wij willen graag weten of www.dansklooster.nl voldoende wordt ontdekt door potentiële dansers. Daarom maken we gebruik van Google Analytics, Google Adwords en Facebook Ads. In alle gevallen hebben we de gegevens van website-bezoekers op minimaal gezet. Zo hebben we gebruikersovereenkomsten afgesloten en wordt het laatste octet van ieders IP-adres gemaskeerd.

Niet digitale gegevens 
Met ons bedrijf hebben wij alle gegevens digitaal, wanneer wij een lijst met namen uitprinten vernietigen wij deze na afloop van de dans (dag of vakantie).

Je mag er dus gerust op zijn dat wij niets van jouw persoonlijke gegevens delen met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is. Laten we daar maar niet van uitgaan.

Termijnen waarop wij gegevens bewaren
Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zullen wij jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houden wij ons aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk is.

Jouw rechten
Wij respecteren jouw privacy sowieso vanuit onze professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag ons hierover altijd aanspreken.

11 + 8 =